Last minute - Zimski vikend predah na Jahorini uz wellness odmor hotela Board

Kiosk
Last minute - Zimski vikend predah na Jahorini uz wellness odmor hotela Board
Olimpijska ljepotica je zimsku sezonu dočekala spremna u potpunosti, a domaćinima snijega nije nedostajalo. Hotel Board svojim gostima nudi vrhunske sadržaje za odmor i rekreaciju, vrsnu gastronomsku ponudu, te raznovrstan program slobodnih aktivnosti.

Olimpijska ljepotica je zimsku sezonu dočekala  spremna u potpunosti, a domaćinima snijega nije nedostajalo.  
Hotel Board svojim gostima nudi vrhunske sadržaje za odmor i rekreaciju, vrsnu gastronomsku ponudu, te raznovrstan program slobodnih aktivnosti.

CityDeal je osigurao novu ponudu, a ovaj put za last minut boravak u hotelu Board. Kupovinom CityDeal vaučera platit ćete 99 KM za jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe uz korištenje bazena i wellnessa u hotelu Board!

Board hotel,jedan od najnovijih hotela na Jahorini je izgrađen u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine. Nalazi se u središtu turističkog kompleksa na nadmorskoj visini od 1550 metara, nepunih 100 metara od prve žičare i ski lifta.
Kupanje u bazenu, korištenje saune i parnog kupatila, kao i masaža profesionalnih masera, učinit će da se maksimalno opustite i poboljšate psihofizičko stanje. 
Pored Wellnes centra, za održavanje fizičke kondicije i snage možete koristiti i teretanu koja se također nalazi u sklopu wellness centra.

Za najmlađe, tu je igraonica u kojoj će djeca naći sve što im je potrebno za ugodnu i veselu igru.
Board hotel raspolaže sa 21 dvokrevetnom sobom, 5 trokrevetnih, 5 studio soba i LUX apartmanom. Sve sobe su namještene u skladu sa najvišim standardima uređenja hotelskih soba.

Da bi Vaš boravak učinili prijatnim i nezaboravnim, u hotelskoj ponudi je restoran, caffe bar, kamin sala, Wellness centar, zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, i salon za masažu.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

 

Ne propustite