Nogometaš koji je raskomadao bivšu djevojku opet na terenu?!

Drugi pišu
Nogometaš koji je raskomadao bivšu djevojku opet na terenu?!
Bivši brazilski golman Flamenga je pušten na slobodu u februaru...

Bivši brazilski golman Flamenga, nekadašnji kandidat za golmana brazilske nogometne reprezentacije, ali i igrač kojeg se povezivalo s odlaskom u Barcelonu, osuđen je 2013. godine na 22 godine zatvora zbog umiješanost u ubistvo bivše djevojke Elize Samudio, ali je pušten u februaru.

Bruno je bio u zatvoru od 2010. godine kada je nestala Eliza, a prema svjedočenju jednog od rođaka bivšeg igrača djevojka je raskomadana, a kako bi se sakrio svaki trag, dijelovima njezinog tijela su potom nahranjeni Brunovi psi.

Nakon što se u brazilskim medijima pojavila informacija da ga želi tamošnji klub Bangu, menadžer je izjavio da ponuda za njegova igrača ne nedostaje.

– Bruno i dalje traži druge ponude. Gotovo 10 klubova je pokazalo interes. Ne možemo ih sve u ovom trenutku spomenuti, ali za 10-ak dana bi trebao imati novi klub – rekao je Brunin menadžer Lucio Veloso Coutinho, prenosi 24sata.

Unatoč riječima Brunina menadžera, Bangu je demantirao navode da su poslali ponudu za osuđenog ubicu. Menadžerove tvrdnje su razbjesnile Brazilce koji su se odmah pobunili protiv svih onih koji uopšte razmišljaju o opciji potpisivanja ugovora s osuđenim ubicom, piše sportprimus.ba.

Ne propustite