Doživite čudesni Zagreb i udobno se smjestite u hotelu Vienna 3*

Kiosk
Doživite čudesni Zagreb i udobno se smjestite u hotelu Vienna 3*
Na zapadnom ulazu u hrvatsku metropolu Zagreb gostoprimstvo Vam pruža hotel Vienna, smješten neposredno uz autocestu Ljubljana - Slavonski brod. Hotel je dobro povezan gradskim prijevozom sa svim djelovima grada, kao i sa Zagrebačkim velesajmom.

Na zapadnom ulazu u hrvatsku metropolu Zagreb gostoprimstvo Vam pruža hotel Vienna, smješten neposredno uz autocestu Ljubljana - Slavonski brod. Hotel je dobro povezan gradskim prijevozom sa svim djelovima grada, kao i sa Zagrebačkim velesajmom. 

U sklopu hotela nalazi se caffe bar - slastičarna s mnogo vrsta sladoleda i kolača, sve iz vlastite proizvodnje. Međutim, ono što izdvaja hotel Vienna je uslužno osoblje koje Vam stoji na raspolaganju u želji da Vaš boravak učne što udobnijim.

Pogledajte CityDeal ponudu i platite noćenje sa doručkom za dvije osobe 92 KM. Doživite čudesni Zagreb i udobno se smjestite u hotelu Vienna 3*.

U sklopu samog hotela, smještena je i naša slastičrna "Vienna". Zbog samog interijera, vrhunske usluge, ponajprije zbog velikog izbora sladoleda, kolača i ostalih slastica, slastičarnu slobodno možemo predstaviti kao jednu od najboljih u gradu. 

U bogatoj ponudi slastičarna izdvaja 20-ak različitih kupova, a od kolača, predlažemo da probate tiramisu na koji su posebno ponosni jer prave po originalnom talijanskom receptu. 

U sklopu slastičarne se nalazi i caffe bar na dvije etaže, za ugodno, formalno i neformalno druženje.

U sklopu hotela nalazi i bistro u kojem gosti mogu uživati u kolačima i raznim zanimljivim i inovativnim sendvičima i burgerima. Ukoliko gosti žele poseban doručak, mogu nadoplatiti za razne vrste omleta i kajgana u mesnim i vegetarijanskim varijantama koje se poslužuju uz peciva vlastite proizvodnje, a doručkovati se može i na terasi! Također, bogate vinske i pivske karte sigurno neće razočarati, dok kokteli obaraju s nogu.
Hotel ima uslugu posluge u sobu te je moguće naručivanje bilo čega iz bistroa pozivom iz sobe.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite