"Ona je djevojka od moga prijatelja, a ja bih se seksao sa njom da nije što jest!"

Ljubav
"Ona je djevojka od moga prijatelja, a ja bih se seksao sa njom da nije što jest!"
Valjda, pod utjecajem alkohola kočnice su mi popustile i poseksali smo se u nekoj napuštenoj garaži. Nakon toga smo se vratili u salu, cijelo vrijeme sam imao neki čudan osjećaj, s jedne strane grižnju savjesti, a s druge sam želio još.

Imam prijatelja sa kojim se družim od tute. On je 8 godina u vezi sa jednom djevojkom koja je lošeg morala i koja koristi svaku priliku da ga prevari. Naš zajednički prijatelj mu je pokušao reći da je nevjerna, međutim, posvađao se sa njim i više ne govore.

Odlučio sam se držati po strani i ne miješati se u privatne odnose sve dok me ona nije "safatala" na jednoj svadbi kada sam izašao vani da uzmem malo zraka i "dođem sebi". Valjda, pod utjecajem alkohola  kočnice su mi popustile i poseksali smo se u nekoj napuštenoj garaži. Nakon toga smo se vratili u salu, cijelo vrijeme sam imao neki čudan osjećaj. S jedne strane grižnju savjesti, a s druge sam želio još, planirao sam kako da je ja odbacim kući i da popričam sa njom i da je još koji put poljubim.

Ipak je nisam vozio kući, ali smo se dogovorili kada je on dobaci do zgrade da me sačeka u haustoru. Ušli smo u auto i napravili krug po gradu. Rekla mi je da ga ne voli i da je sa njim iz navike, da sam joj ja bezveze, ali da joj treba neka promjena, pa taman i nagore.

U tom trenutku sam odlučio da ću prijatelju sve priznati pa šta bude. 

Sutra sam mu sve ispričao i ne znam ni sam kako, ali oboma nam je oprostio. Valjda je sebe ubijedio da je alkohol kumovao svemu i da se neće ponoviti.

Naredna 4 mjeseca je sve bilo kako treba sve dok nije počela da me proganja, nudila mi je seks bez obaveza i govorila da niko ne mora znati. Odbio sam je i sve ispričao prijatelju, čak sam mu pokazao i poruke koje mi je ona slala, ali on joj je opet sve oprostio, a ja se osjećam ko kreten. 

Ona mi se i dalje uvaljuje i koristi svaku priliku da bude blizu mene, čini mi se što je više ignorišem da je sve "luđa". Vidim da više nije ravnodušna, mislim da se zaljubila. Od kako me je vidjela s drugom djevojkom stalno mi je na "liniji" i proganja me.

Sa njim sam u dobrim odnosima, ne želim da ga povrijedim više ijednom, mada bih je da budem iskren "okrećao" da je on ne voli. Mislim da on zna da ga ona uvijek s nekim vara, ali da je previše voli da bi bio bez nje. Ponekad imam osjećaj da će je ubiti, vidim, kad se napije kako "presvrne" i psuje joj sve živo i mrtvo, ali samo kada ona nije tu prisutna, iskreno, bojim se tragedije. 

Ne znam, da li da se izmaknem i pustim da se stvari odvijaju same od sebe ili da ga pokušam odvojiti od nje?!

Ne propustite