Obavještenje o novom prodajnom mjestu u SCC-u!

Kiosk
Obavještenje o novom prodajnom mjestu u SCC-u!
Misleći na Vas dragi kupci, ove godine smo bili dosta vrijedni i potrudili smo se otvoriti dva prodajna mjesta na najatraktivnijim lokacijama. Vaučere za bilo koju aktivnu ponudu na našoj web stranici možete kupiti u našem prodajnom mjestu u BBI-u u prizmelju, i od sutra na spratu -1 u SCC -u. U Avaz Twist Tower-u više nije moguća kupovina vaučera!

Dragi kupci, obavještavamo Vas da već sutra otvaramo naše novo prodajno mjesto u SCC-u, na -1 spratu.

Misleći na Vas dragi kupci, ove godine smo bili dosta vrijedni. Tek je mart, a mi smo otvorili dva prodajna mjesta na najatraktivnijim lokacijama, kako bismo bili dostupniji. Lokacije smo odabrali pažljivo slušajući Vaše zahtjeve.  

Vaučere za bilo koju aktivnu ponudu na našoj web stranici možete kupiti u našem prodajnom mjestu u BBI-u u prizemelju, i od sutra na spratu -1 u SCC -u. Radno vrijeme našeg novog prodajnog mjesta u SCC-u je od 10 h do 22h svakog dana u sedmici.

Posjetite nas u našim prodajnim mjestima i svaki dan sačuvajte novčić više u novčaniku. Osigurali smo uštede koje će Vam olakšati godišnje odmore, "pogurati" da ispunite davno sanjane snove, ali i olakšati svakodnevnicu kroz odlične cijene za različite usluge i proizvode. Naše ljubazne uposlenice Vas čekaju nasmijane.


S obzirom da se CityDeal nalazi na novoj lokaciji, u Avaz Twist Tower-u više nije moguća kupovina vaučera!

 

Pratite nas na našoj web stranici www.citydeal.ba ili facebook stranici i ne propustite nevjerovatno niske cijene!

Štedite s nama i budite dio CityDeal porodice!

Ne propustite