Drage dame, pozivamo Vas da proslavite 8. Mart u prekrasnoj Budvi!

Kiosk
Drage dame, pozivamo Vas da proslavite 8. Mart u prekrasnoj Budvi!
Crna Gora je zemlja spektakularnih plaža, dramatičnih planina, elegantne arhitekture i starih gradova! Sve je to upakirano u malom prostoru, pod savršenom mediteranskom klimom. Doživite ljepote Crne Gore na prekrasnom odmoru u Budvi, koja se nalazi u samom vrhu najpoželjnijih turističkih destinacija.

Crna Gora je zemlja spektakularnih plaža, dramatičnih planina, elegantne arhitekture  i starih gradova! Sve je to upakirano u malom prostoru, pod savršenom mediteranskom klimom. Doživite ljepote Crne Gore na prekrasnom odmoru u Budvi,  koja se nalazi u samom vrhu najpoželjnijih turističkih destinacija.

CityDeal i ovaj put donosi ponudu koju je teško ignorisati. Jedno noćenje za dvije osobe uz CityDeal ponudu ćete dobiti za samo 69 KM. Boravak je u Guest House Operi, Jaz! 

Budva se smatra jednim od najstarijih naselja na Jadranu. Prema legendi, osnivač Budve bio je Kadmo, sin feničanskog kralja Agenona, vladar Tebe, muž Arejeve i Afroditine kćeri Harmonije. Usponi velikih sredozemnih kultura obilježili su duh ovog grada, koji se osjeća i danas, kada je Budva izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dijela Jadrana. 

Budvu često nazivaju i “metropolom turizma” jer je najposjećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposjećenijih na Jadranu. Ono što privlači ljude i dovodi ih u Budvu je prije svega nešto što je priroda darovala ovom kraju, a darovala mu je neponovljivu ljepotu sunca, mora i nisku bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite