Uživajte u prirodnom ambijentu i Spa odmoru za dvije osobe

Kiosk
Uživajte u prirodnom ambijentu i Spa odmoru za dvije osobe
Desetak kilometara od centra Sarajeva nalazi se mjesto na kojem ćete naći odgovore na sva ova pitanja. Mjesto za koje se može reći da je zbog svoje ljepote i onog što u sebi baštini kruna glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Desetak kilometara od centra Sarajeva nalazi se mjesto na kojem ćete naći odgovore na sva ova pitanja.
Mjesto za koje se može reći da je zbog svoje ljepote i onog što u sebi baštini kruna glavnog grada Bosne i Hercegovine.
Hotel Krone/Kruna se nalazi u najljepšem dijelu Sarajeva, području koje su naseljavali ljudi prije 5000 godina, u nekadašnjoj rimskoj proviciji, mjestu pod suncem koje je liječilo svojim čudotvornim izvorima zbog kojeg je i dobilo ime Ilidža, što bi u prijevodu sa turskog značilo: lijek ili ono što čovjeku daje zdravlje.
Od zelene oaze na Ilidži do njenog vrela vodi, nadaleko poznato šetalište zasađeno stablima platana i kestena u dužini od 3,5 km, kroz čiji tunel jedinstvene prirodne ljepote voze stari fijakeri.

Zajendo sa hotelom Krone, CityDeal je pripremio odličnu ponudu. Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe i korištenje privatnog spa centra dobit ćete za 250 KM umjesto 357 KM. Ukoliko se ipak odlučite na jedno noćenje, budite sigurni da pogledate našu ponudu jer smo pripremili i ovu opciju. Također, možete imati i cijeli Spa centar samo za sebe, a onda napraviti pauzu i večerati s dragom osobom. Mislili smo na sve, a vaše je samo da odaberete ono što vam odgovara. Budite dio CityDeal porodice i iskoristite odlična popust, nagradite sebe i svoje najdraže.

Iznad drveća isprepletenog visokim krošnjama, naziru se vrhovi planine što u svojim njedrima krije izvor rijeke Bosne Rijeke po kojoj se cijela zemlja nazva. U samom izvoru je i hotel Krone. Smješten na ulazu u aleje kestenova svjedoči o trenutku vremena u bogatoj historiji Bosne i Hercegovine. Stara zgrada izgrađena je 1907., a u njenim temeljima urezana su sjećanja na autorugarsku prošlost Bosne i Hercegovine. U njoj se krije zaboravljena priča o zabranjenoj ljubavi nekrunisanih vladara, Sophie i Franca Ferdinanda (Franz Ferdinand).

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite