Ovo su bile zvijezde našeg djetinjstva, a gdje su danas?

Show
Ovo su bile zvijezde našeg djetinjstva, a gdje su danas?
JESTE li se nedavno zapitali gdje su Snow, Sandra ili članovi grupe Color Me Badd?

Bros

Realno gledajući, grupa Bros koju su činili blizanci Matt i Luke Goss i priljepak Craig Logan, klasični su engleski jednohitaši, a ako ih pamtite po bilo čemu osim po hitu "When Will I Be Famous?", bili ste STVARNO veliki fan. Iako se bend na sceni održao šest godina, sva trojica uspjela su ostvariti solidne karijere.

Matt Goss je nakon odlaska iz Brosa započeo relativno uspješnu solo karijeru surađujući s producentom Ronom Fairom koji je surađivao s Lady Gagom, grupom U2, Christinom Aguilerom i Black Eyed Peasima, 2005. objavio je autobiografiju koja je postala bestseler, a njegov solo nastup u Royal Albert Hallu pokupio je nekoliko nagrada.

Luke Goss postao je glumac i glumio u filmovima i serijama kao što su "Blade 2", "Hellboy II", "Tekken", "Fringe" i "Red Widow".

Craig Logan postao je menadžer, a nakon što je kratko radio kao producent i tekstopisac (zaslužan je za hit Kim Appleby "Don't Worry"), zaposlio se u EMI-ju gdje je radio s Robbiejem Williamsom, Tinom Turner i Garthom Brooksom. Kasnije je brinuo za karijeru Pink, a 2010. pokrenuo je Logan Media Entertainment i brinuo o turnejama i karijerama zvijezda kao što su Anastacia, Dido, Cher Lloyd i My Crazy Girlfriend.

Svi zajedno ove bi se godine trebali ponovno okupiti kao Bros.

Color Me Badd

Tijekom devedesetih pojavilo se brdo mužjačkih R&B bendova koji su osvajali djevojačka srca pjesmicama o ljubavi, a jedan od popularnijih bio je Color Me Badd čiji su članovi nježno pjevušili o seksu i ljubavi i pritom prodali preko 12 milijuna albuma.

No, kao i mnogi bendovi devedesetih i ovaj se raspao, a preostali članovi i dan danas pokušavaju živjeti na staroj slavi održavajući više ili manje uspješne koncerte na kojima podsjećaju publiku na vremena kad su bili mladi i relevantni.

Kevin Thornton okrenuo se Bogu i humanitarnom radu, Sam Watters postao je producent i napravio hitove za Jessicu Simpson, Celine Dion, Anastaciju, Fantasiju i Kelly Clarkson, Mark Calderon također je počeo pisati za druge, a frontmen i glavni ljepotan grupe Bryan Abrams se nakon slamanja ženskih srdaca uspješno prebacio na slamanje ženskih faca zbog čega se vucarao po sudovima. Isto tako, kao nekadašnji seks simbol šokirao je javnost fizičkom transformacijom pretvorivši se u debelu sjenu nekadašnjeg sebe.

 

Ne propustite