Ovo su bile zvijezde našeg djetinjstva, a gdje su danas?

Show
Ovo su bile zvijezde našeg djetinjstva, a gdje su danas?
JESTE li se nedavno zapitali gdje su Snow, Sandra ili članovi grupe Color Me Badd?


JESTE li se nedavno zapitali gdje su Snow, Sandra ili članovi grupe Color Me Badd?

Vjerojatno niste, ali mi smo to učinili umjesto vas i malo istražili što se dogodilo s nekim od najvećih zvijezda osamdesetih i devedesetih.

Kanadski reggae glazbenik Darrin Kenneth O'Brien, mnogima poznatiji kao Snow, 1993. je ostvario veliki uspjeh svojim ogromnim hitom "Informer" koji je u isto vrijeme skupio i gomilu fanova, ali i onih koji su ga sprdali jer radi se o kanadskom bijelcu koji prtlja po reggaeu što je u to vrijeme privuklo i niz kritičara, posebno među pravim reggae izvođačima, koji su ga doživjeli kao "razvodnjenu komercijalu".

Ipak, za O'Briena to nije bio hir već nešto u čemu iskreno uživa, a nakon niza manje uspješnih albuma, 2014. potpisao je za Bugatti Music Entertainment i surađivao s Grammyjem nagrađivanim producentima kao što su Cool and Dre i Scott Storch, a tada je izbacio i svoj posljednjih veći hit, povratnički "Shame" na kojoj je surađivao s poznatim reagge izvođačem i bivšim članom legendarne grupe Black Uhuru, Mykalom Roseom.

A život ga nije mazio. Dugogodišnja djevojka mu je umrla od raka, proveo je neko vrijeme u zatvoru, borio se s alkoholizmom i pritom doživljavao neuspjeh za neuspjehom pokušavajući vratiti karijeru na pravi put. Daleko gore prošao je producent albuma Edmond Leary koji je zbog borbe s ovisnošću završio kao beskućnik, a danas radi balone od sapunice u Madison Square Parku i pokušava vratiti staru slavu.

 

Ne propustite