Kraft program za mame po izvrsnoj cijeni

Kiosk
Kraft program za mame po izvrsnoj cijeni
Ari Medikal d.o.o. je kompanija osnovana u junu mjesecu 2010. godine sa sjedištem u Sarajevu (Bosna i Hercegovina), čiji je glavni moto: „Zadovoljstvo klijenta pod svaku cijenu“. Cilj ove kompanije je stvoriti ambijent uspješnog, profesionalnog i kvalitetnog poslovanja, biti lider u svojoj profesiji.

Ari Medikal d.o.o. je kompanija osnovana u junu mjesecu 2010. godine sa sjedištem u Sarajevu (Bosna i Hercegovina), čiji je glavni moto: „Zadovoljstvo klijenta pod svaku cijenu“. Cilj ove kompanije je stvoriti ambijent uspješnog, profesionalnog i kvalitetnog poslovanja, biti lider u svojoj profesiji.
Iza kompanije stoji niz projekata koji dokazuju da su društveno odgovorna kompanija koja pored svojih poslovnih ciljeva posjeduje sistemski razrađenu misiju da doprinosi sveopćoj koristi društva i zadovoljenju osnovnih i važnih potreba zajednice.
Ari Medikal preduzeće se bavi prodajom medicinske opreme iz područja: radiologije, opreme za laboratorije različite namjene, hemijskih proizvoda, kisik instalacija, medicinskih odjevnih predmeta (olovni zaštitni mantili i druga oprema za medicinsko osoblje), aparata za anesteziju i sterilizaciju, isporuka potpuno opremljenih ambulantnih vozila, oprema iz stomatologije, aparati i uređaji za druge medicinske odjele, kao i ortopedskih pomagala.
Ari Medikal u Bosni i Hercegovini je ujedno i predstavništvo majke firme Ari Medikal u Istanbulu / R. Turska, koja uspješno posluje približno 30 godina. Te dvije firme svoju blisku saradnju pokazuju kroz poslove nabavke i prodaje svih vrsta aparata i uređaja kao i projekata potpune izgradnje i opremanja bolnica i kliničkih ustanova, po principu predaje „ključ u ruke“.
Kompanija Ari Medikal može se pohvaliti izvrstnim KRAFT PROGRAM za majke i bebe koji uključuje:
-vakum pumpicu za mlijeko,
-tufere za dojku (40 kom),
-sterilne kesice za čuvanje mlijeka, 
-digitalni toplomjer (3u1) 

Da biste uštedili i u ovom slučaju, CityDeal donisi ponudu za čitav program, te isti možete dobiti po vrlo povoljnoj cijeni, za samo 120 KM.
Ukoliko ste  odvojeni od Vaše bebe u jednakim intervalima (npr. jer ste počeli da radite) ili ćete biti odvojeni od bebe jer je beba zadržana duže u porodilištu, ili imate previše mlijeka,u ovim situacijama KRAFT program je idealan izbor za Vas. Mnogim majkama je izvrsna pomoć, a znamo da ako su majke zadovoljne i bebe su sretne.


Specifikacije proizvoda su slijedeće:
AV-33 Smart - Pumpica za mlijeko
2 brzine rada
330 mm Hg vakum
Tihi rad
Mogućnost rada na baterije i struju
Jednostavno održavanje i čišćenje
Ne sadrži bisfenol-A

RDW110/40A Jelli -Obloga za dojku (40 kom)
Brzo upijanje mlijeka pomoću gelirane podloge
Niježna površina obloge
Prijanjajuća površina sprječava pomjeranje obloge

E001-Kesica za čuvanje mlijeka
Jednostavno korištenje
Dupli sistem zatvaranja onemogućava curenje
Mogućnost čuvanja vrećice u uspravnom položaju
Mlijeko u vrećici zadržava sva svojstva
Mogućnost obilježavanja vrećice
Jednostavno pražnjenje vrećice
Jednokratna upotreba
Sterilizirano
Čuvanje mlijeka:
Na sobnoj temepraturi 6-8 sati, u frižideru 3-5 dana, u zamrzivaču do 20 dana, pri dubokom zamrzivaču do 6 mjeseci

T13-Digitalni toplomjer
Očitavanje temperature za 1 minutu
Digitalni ekran
Automatsko gašenje
Signalna obavijest pri očitanju tempereture

Na portalu Citydeal.ba možete kupiti i aviokarte za sve destinacije u svijetu.
Omogućena je i kupovina vaučera svim pravnim licima, o čemu više informacija možete dobiti na mail info@citydeal.ba.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko www.citydeal.ba, uplatnicom , gotovinom ili kartičnim plaćanjem na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

 

 

 

Ne propustite