Nezaboravan odmor u savremenom Spa centru u Sloveniji!

Kiosk
Nezaboravan odmor u savremenom Spa centru u Sloveniji!
Danas, Terme Laško predstavljaju savremeni centar zdravstvenog turizma pod nazivom Thermana Laško u čijem se sastavu nalazi wellness centar sa najmodernijim spa, sauna i termalnim bazenima.

Poznavali su ga još stari legionari, u srednjem vijeku su ga obilazili misionari, a krajem 19. vijeka na ovom mjestu se nalazilo i ljetovalište austrougarskog cara Franje Josipa I. 
Danas, Terme Laško predstavljaju savremeni centar zdravstvenog turizma pod nazivom Thermana Laško u čijem se sastavu nalazi wellness centar sa najmodernijim spa, sauna i termalnim bazenima.
Bjeg od svakodnevnice je idealno rješenje ukoliko ste iscrpljeni. Pravo mjesto koje će vam vratiti inspiraciju i snagu da nastavite dalje je upravo Laško. Ovo živopisno mjesto nalazi se na ušću rijeka Savinje i Rečice. Pored izvora termomineralne vode koje su koristili još stari Rimljani, poznato je i po idiličnoj okolini koju krase brojne crkve, dvorci i Kartuzijanski manastir. Ljubazno osoblje vam poručuje da se prepustite dodirima najboljih, da se okupate u izvoru života i da svoje tijelo i um napunite vitalnom energijom. 

Sa svojim pažljivo kreiranim programima Terme Laško idealan su izbor za odmor, bijeg od stresa i svakodnevnog tempa života. Možete da uživate u različitim tretmanima, a na raspolaganju su i fitness centar, dijagnostički i fizioterapeutski centar. Terme su specijalizovane za povrede motoričkog sistema, reumatizam, mišićne i nervne bolesti kao i za rehabilitaciju poslije infarkta. Terapije koje se ovde primjenjuju su – balneo terapija, fizioterapija, elektroterapija, terapija magnetnog polja sa laserom, termo terapija, hiperbarična terapija i sve vrste masaža.
Donosimo vam ponude za sniženim cijenama za dva, tri ili četiri noćenja. Ako želite pametno iskoristiti vikend, pogledajte našu ponudu za dva noćenja  za dvije osobe sa polupansionom uz neograničeno kupanje u termalnim bazenima i korištenje fitnes centra i platit ćete samo 375 KM. Ukoliko se ipak odlučite na boravak od 3 noćenja, onda ćete 3 noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe dobiti za samo 563 KM, ili četiri noćenja za 751 KM.
Prirodno bogatstvo Termi Laško je termalna voda koja izvire sa temperaturom 32-35°C.
TERMALNI CENTAR ima 2 200 m² vodenih površina unutrašnjih i spoljašnjih bazena. Pod staklenom kupolom nalaze se: bazen sa talasima, tri whirpool-a nad bazenom, kneipp staza, rekreacijski masažni bazen, brza rijeka, tobogan. U sklopu spoljašnjih bazena su: termalni bazen povezan s unutrašnjim bazenom, veliki bazen za plivače, dečji bazen, i tobogan. 
U WELLNESS CENTRU hotela Thermana Park Laško susrešćete se sa jedinstvenom ponudom programa.Najnoviji rituali inspirisani tradicionalnom njegom orijentalne kulture bazirani su na holističkoj koncepciji medicine dalekog istoka. Ayurvedske masaže, tajlandske masaže, Comfort Zone rituali, nega lica, tela, obloge i maske poznatih vrhunskih kozmetičkih linija. Jedinstvena tehnika izvođenja Hot stone terapije, kliničke aroma-terapije, havajske lomi-lomi masaže i shiatsu masaže. Tematski osmišljene kupke s romantičnom svjetlošću – gdje možete sami ili sa partnerom da boravite u trenucima opuštanja. Fitnes centar s najsavremenijim Technogym spravama. 

SAUNA CENTAR izgrađen je u modernom stilu s uvijek prisutnim daškom historije Laškog i nudi izbor od sedam različitih vrsta sauna. Infracrvena sauna, laconium, sanarium, klasična finska i parna sauna, koje se prepliću s tradicionalno tematski uređenim saunama, s tri odmorišta, hladnim i toplim unutrašnjim bazenom koji je povezan sa spoljašnjim bazenom. Tokom korištenja sauna opuštajuće deluje i okolna priroda i rijeka Savinja koja protiče pored hotela.

Pored zabave koju vam nudi veliki broj restorana i kafea, možete se rekreirati na dobro označenim biciklističkim i pješačkim stazama, uz tenis, stoni tenis, lov i ribolov, ili uz poslijepodnevnu rekreaciju na velikom broju zatvorenih i otvorenih bazena.
Pratite CityDeal, vjerujte da se isplati. Ne samo da ćete uštediti novac, nego će naši zaposlenici završiti sve, a vi ćete se odmoriti kao nikad u životu.

Ne propustite