Zamislite zimovanje na kojem ćete uživati u savršenom komforu i domaćoj atmosferi!

Kiosk
Zamislite zimovanje na kojem ćete uživati u savršenom komforu i domaćoj atmosferi!
Kopaonik bogatstvom svoje ponude, kvalitetom usluge i autentičnim šarmom značajan je faktor za razvoj sportskog i kongresnog turizma uopće na najljepšoj planini u Srbiji, koja kako ljeti tako i zimi privlači mnoge goste koji na nezaboravan način osjećaju relaksirajući dah prirode.

Kopaonik bogatstvom svoje ponude, kvalitetom usluge i autentičnim šarmom značajan je faktor za razvoj sportskog i kongresnog turizma uopće na najljepšoj planini u Srbiji, koja kako ljeti tako i zimi privlači mnoge goste koji na nezaboravan način osjećaju relaksirajući dah prirode.
Noćni život na Kopaoniku je takav da se malo skijališta može usporediti s njim. Kafići, restorani i pubovi smješteni su jedan do drugog, a cijene su više nego pristupačne, pa se kafa može popiti za euro, pivo za dva. Vrhunskoj hrani i domaćoj atmosferi teško je odoljeti, a u restoranu Salaš svaku večer sviraju tamburaši. Porcije hrane su obilne, pa se nerijetko od jedne mogu najesti dvije prosječne osobe. Tu su i pizzeria, marketi, mjenjačnice, kiosci, banke, pa čak i knjižara. 

Uglavnom, Kopaonik je skijalište koje nudi apsolutno sve. Idealna destinacija za početnike, one malo naprednije, a i vrhunski skijaši naći će nešto za sebe. A ludi provod u kafićima, pubovima, uz pjesmu do zore, nešto je što ćete sresti samo u ovom dijelu Europe. 
Ako želite provjeriti predočene informacije CityDeal ima izvrsnu ponudu. Potrudili smo se da vam obezbjedimo adekvatan komfor i ambijent apartmana u prirodnom i privlačnom stilu.

Obratite pažnju na kompleks MujEn Apartmana kojeg čine tri vile: Vila MujEn Lux, Vila MujEn Comfort i Vila MujEn Classic. Ispred svake vile obezbjeđen je parking prostor za goste hotela, koji je pod video nadzorom. Apartmani su  opremljeni u modernom stilu, protkani elementima planinskog ambijenta. Apartmani sadrže kompletno opremljene kuhinje, kupatila sa tuš kabinama, LCD televizore sa preko 70 domaćih i stranih kanala, besplatan  Wi-Fi internet. Raznolikost u opremanju apartmana zadovoljiće različite ukuse naših gostiju. Bilo da ste ljubitelji aktivnog ili pasivnog odmora, kod nas ćete pronaći svoj kutak.

Platite samo 323 KM umjesto 704 KM za 7 noćenja sa doručkom za jednu osobu uz korištenje wellnessa u MujenLUX apartmanima koji se nalaze u Vikend naselju, u mirnom i zelenom okruženju na sunčanoj strani Kopaonika. Ovo je idealno mjesto za miran i opuštajući odmor daleko od gužve, svakodnevnice i brzog ritma života.
Enterijeri apartmana odgovaraju najvišim standardima sa akcentom na funkcionalnost i udobnost. 
Raznolika kuhinja sa nacionalnim i internacionalnim specijalitetima zadovoljit će individualne zahtjeve i najizbirljivijih gostiju.

Na portalu Citydeal.ba možete kupiti i aviokarte za sve destinacije u svijetu.
Omogućena je i kupovina vaučera svim pravnim licima, o čemu više informacija možete dobiti na mail info@citydeal.ba.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti direktno, uplatnicom , online ili kartičnim plaćanjem na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje) ili u prostorijama Citydeala u Avaz Twist Toweru.
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite