NJIHOVA MRAČNA STRANA: Ovo su najskrivenije tajne horoskopskih znakova!

Kiosk
NJIHOVA MRAČNA STRANA: Ovo su najskrivenije tajne horoskopskih znakova!
Niko nije savršen kao što se predstavlja. Otkrijte koje su vaše mane, pokušajte da ih izmenite ili ih usavršite do te mere da vam postanu zaštitni znak.

BIK

Vi ste otjelotvorenje one narodne ”Lezi ‘lebe da te jedem”. Vaše ostvarenje najvećeg sna je da imate svega u izobilju a da se za to ne potrudite ni trunčicu. Za vas bi bilo idealno da pare rastu na drveću pa čim počupate cijelu granu odmah izraste nova, jer vaši trošadžijski apetiti su nevjerovatni. Još ako trošite tuđ novac, gdje ćete ljepše?!? Lijeli ste do zla boga ali kad shvatite da ćete ostati goli i bosi, zavrnućete rukave i rmbati dokle god ne obezbijedite sebi sredstva za život. I što je najčudnije, to ćete činiti vrlo ažurno. Prosto da čovjek pomisli da ste radnik na kojeg bi svaka firma mogla da se osloni. A tek što ste štrokavi… Ne u smislu da ne vodite računa o higijeni nego vaša kuća izgleda ko da je bomba pala- gaće su na šporetu, tanjir na veš mašini, gomila garderobe leži na sred sobe. Začudo, vi se odlično snalazite u tom haosu.

 

BLIZANCI

Vi ste prava slatkica. Odnosno, trudite se da budete što prijatniji i šarmantniji ne bi li ste se što bolje ušlihtali onome kome treba. Zapravo, užasno ste dvolični i patite od manjka samopouzdanja pa se trudite da svima dokažete da ste najbolja riba u univerzumu. Ne možete da se skoncentrišete ni na šta, najčešće se vadite na to da vam baš tog dana ne radi mozak, rijetko šta vam se učini zaista interesantnim. Umijete da budete baš nervozni a kad uočite da je neko bolji od vas u bilo čemu crkavate od ljubomore. Prema toj osobi umijete da budete toliko maliciozni da se ni ne trudite da sakrijete koliko očima ne možete da je vidite. A tek što ne umijete da se ponašate u skladu sa godinama… Ili ste po ponašanju totalno nezreli ili i u 50- oj glumite vječitu tinejdžerku. Ne zna se šta je gore, još kad se ukombinuju oba ova aspekta…

Ne propustite