Jeste li boravili u Garden City-u u Konjicu?

Kiosk
Jeste li boravili u Garden City-u u Konjicu?
Stresna svakodnevica i užurbani način života ponekad nas dovode do ruba naše izdržljivosti i ne ostavljaju nam vremena niti za sebe niti za osobe do kojih nam je stalo.

Garden City  je mjesto koje nas vraća netaknutim ljepotama prirode i budi u nama divljenje prema svim čarima koje nam ona pruža. Mjesto koje je odmor za tijelo i dušu, Garden City živi, svakodnevno raste i unapređuje se prema potrebama svojih posjetilaca. Blizina rijeke Neretve, kao i prekrasne planine i jezera koje okružuju ovo mjesto stvaraju jedinstveni ugođaj zbog kojeg će svi koji se jednom tu nađu, poželjeti da se vrate ponovo.


Čarobno zelenilo rijeke Neretve, izdašnost okolnih planina i jezera, spokoj bogate vegetacije i mirisni životni okoliš  predstavljaju jedinstveni izvor energije za zdravo, kreativno i rekreativno življenje. Sve je to tek nedaleko od urbanih područja - oko 60 kilometara od Sarajeva i desetak kilometara dalje od Mostara.
Širokim spektrom inovativnih sadržaja i turističkih usluga u oblasti poslovnog i luksuznog turizma, uz personaliziranu uslugu, nastoje postati prvoklasnim i prepoznatljivim hospitality brandom u domaćim i internacionalnim okvirima koji će omogućiti stvaranje istinskih doživljaja u cilju zadovoljenja potreba i najzahtjevnijih gostiju.


Interijer je osmišljen na način da se korištenjem prirodnih materijala karakterističnih za naše podneblje uz efikasan dizajn obezbijedi funkcionalnost i elegancija. Raznolikost ponude i sadržaja, uz vrhunsku personaliziranu uslugu čine Garden City Hotel i Resort**** mjestom jedinstvenog doživljaja: hotelski smještaj, kongresne dvorane, bogata gastro ponuda, izbor sportskih terena, zabavno-rekreativni sadržaji i još mnogo toga.

Na portalu Citydeal.ba možete kupiti i aviokarte za sve destinacije u svijetu.
Omogućena je i kupovina vaučera svim pravnim licima, o čemu više informacija možete dobiti na mail info@citydeal.ba.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti direktno, uplatnicom , online ili kartičnim plaćanjem na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje) ili u prostorijama Citydeala u Avaz Twist Toweru.
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

 

Ne propustite