Proslavite Valentinovo u hotelu Radon Plaza u jednom od najluksuznijih hotela u Sarajevu

Kiosk
Proslavite Valentinovo u hotelu Radon Plaza u jednom od najluksuznijih hotela u Sarajevu
Boravite u luksuznom hotelu Radon Plaza 5*

Hotel Radon Plaza nalazi se na glavnoj saobraćajnici, udaljen je pet minuta od međunarodnog aerodroma Sarajevo i petnaest minuta vožnje od centra grada i starog dijela Baščaršije , što ga čini idelanim izborom za vaš boravak u Sarajevu.
Gostima je na raspolaganju 117 luksuzno opremljenih soba, 2 superior apartmana i jedan predsjednički  apartman. 

CityDeal je pripremio odličnu ponudu samo za Vas: Noćenje sa doručkom za dvije osobe u Deluxe sobi uz korištenje wellness i spa zone za samo 129 KM

Ugodne trenutke u hotelu Radon Plaza možete provesti u Wellness centru koji sadrži bazen, saunu, parno kupatilo, fitness centar  koji su besplatni za goste hotela  a na raspolaganju su vam i različiti tretmani masaža kao i usluge kozmetičkog salona. Hotel raspolaže parking prostorom velikog kapaciteta za sve goste hotela.


Klijentima je na raspolaganju i room service usluga.
Radon Plaza Hotel svojim klijentima nudi i usluge organizacije različitih evenata te im je na raspolaganju Kongresna dvorana, Crveni i Zlatni salon kao i Dragon sala kao i organizaciju svadbenoh svečanosti. 

Ponudu možete pogledati na linku.

Na portalu Citydeal.ba možete kupiti i aviokarte za sve destinacije u svijetu.
Omogućena je i kupovina vaučera svim pravnim licima, o čemu više informacija možete dobiti na mail info@citydeal.ba.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti uplatnicom, online ili kartičnim plaćanjem na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje) ili u prostorijama Citydeala u Avaz Twist Toweru.

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite