Bajkoviti zimski odmor u luksuznom Nature Pino hotelu!

Kiosk
Bajkoviti zimski odmor u luksuznom Nature Pino hotelu!
Zajedno ćemo se sankati na našem mini skijalištu, kupati u našem wellness centru, igrati u Pino Kids igraonici i uživati u ukusnim domaćim delicijama naših kuhara...

Zajedno ćemo se sankati na našem mini skijalištu, kupati u našem wellness centru, igrati u Pino Kids igraonici i uživati u ukusnim domaćim delicijama naših kuhara...

Citydeal je pripremio odličnu ponudu samo za Vas: Jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe uz korištenje bazena i wellnesscentra za samo 138 KM!

Rijetko koje zemlje u svijetu imaju planinu u samom centru glavnog grada. Sarajevo sa ponosom može reći da ima nešto takvo – Trebević!!!  Sarajevski jedinstveni stil života, bosanska originalnost, toplina, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacije su ono što hotelu PINO daje unikatnost i to sve na nadmorskoj visini od 1070 m. 22 sobe i 2 apartmana su prožeta toplinom prirode i savremenog komforta sa jedinstvenim pogledom na planine. 
Iskoristite bezbroj mogućnosti zabave u spektakularnom planinskom ambijentu kako ljeti tako i zimi.
Pino wellness centar, rijetki dragulj Sarajeva, predstavlja kompletnu njegu i relaksaciju.  Iskustvo kombinovano prirodnim elementima kao što su čista planinska voda i planinsko bilje zajedno sa tradicijom luksuzne evropske spa kulture daju jedinstven doživljaj. 
U našem restoranu “Prvi Šumar“ birajte između tradicionalnih specijaliteta i internacionalne kuhinje ili prepustite se iznanađenju inovativnih i kreativnih jela naših kuhara.
Naš tim će se pažljivo brinuti o svim Vašim željama, aktivnostima, transferima 24 h dnevno. Brigu za Vaše najmlađe vodit će naš posebno odabran tim zadužen za aktivnosti u Pino Kids Club-u.
Naš lijepo osvijetljeni prostor za konferencije je podijeljen u dvije prostorije. Zajedno sa krovnom teresom i prostorom oko hotela, možemo obezbijediti bilo koji tip event-a ili druženja, što PINO NATURE HOTEL čini jedinstvenim u izboru lokacije za ovakve događaje. 

Ponudu možete pogledati na CityDeal.ba

Na portalu Citydeal.ba možete kupiti i aviokarte za sve destinacije u svijetu.
Omogućena je i kupovina vaučera svim pravnim licima, o čemu više informacija možete dobiti na mail info@citydeal.ba.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti uplatnicom, online ili kartičnim plaćanjem na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje) ili u prostorijama Citydeala u Avaz Twist Toweru.
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

 

Ne propustite