Upoznajte kraljicu Dunava i smjestite se u šarmantni Retro Apartman u centru grada

Kiosk
Upoznajte kraljicu Dunava i smjestite se u šarmantni Retro Apartman u centru grada
Budim i Pešta su dva grada spojena u jednu cjelinu. Jedan na uzbrdici, a drugi u nizini. Na budimskoj strani se nalazi Várhegy, dio grada koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a, poznatijem kao brdo gdje se nalazi Budimski dvorac (Budai Vár), tj. Kraljevska palača. Obavezno posjetite ovo mjesto i s njegovog vidikovca imat ćete i pravi kraljevski pogled na Peštu, Dunav i brojne gradske mostove, od kojih je najstariji, ali i najljepši, Lančani most.

Budim i Pešta su dva grada spojena u jednu cjelinu. Jedan na uzbrdici, a drugi u nizini. Na budimskoj strani se nalazi Várhegy, dio grada koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a, poznatijem kao brdo gdje se nalazi Budimski dvorac, tj. Kraljevska palača. Obavezno posjetite ovo mjesto i s  njegovog vidikovca imat ćete i pravi kraljevski pogled na Peštu, Dunav i brojne gradske mostove, od kojih je najstariji, ali i najljepši, Lančani most.
Posjetite zgradu Parlamenta koja će vas oduševiti svojom ljepotom, a napravit ćete i fotografije za kojima će sigurno Facebook prijatelji uzdisati. Prošetajte Andrassy i Vaci ulicom, posjetite Trg heroja, Ribarsku tvrđavu, a onda napravite pauzu i probajte poznatu mađarsku kuhinju gdje ćete sve zaokružiti čašom odličnog tokajca. I naravno, na kraju dana se zabavite u nekom od klubova ili se opustite u plovidbi predivnim Dunavom.

Citydeal je pripremio odlične ponude samo za vas.  Pogledajte ponude CityDeal-a:
*Dva noćenja u Retro apartmanu u Budmipešti za dvije osobe
*Dva noćenja u Retro apartmanu u Budimpešti za tri osobe


Aventura Retro Apartment je potpuno opremljen dvosoban stan koji se nalazi jednu metro stanicu  od centra Budimpešte, dvije minute od bazilike, Opere i poznate Andrassy ulice.
Apartman Retro je idealno mjesto za porodicu s većom ili manjom djecom ili grupu prijatelja.
Retro Apartman je ustvari pravi dom sa atmosferom iz 60-ih godina. Ovdje možete u potpunosti doživjeti atmosferu mađarske kuće među čvrstim  drvenim namještajem s naglaskom na tradicionalne mađarske tapete koje sadrže šarmantne cvjetne uzorake.
Stan ima kupaonicu s kadom, odvojeni toalet i prostranu kuhinju opremljenu sa hladnjakom, mikrovalnom pećnicom i kuhalom za vodu. 

I ne zaboravite, da Pariz ima noge, došao bi da vidi Budimpeštu!

Na portalu Citydeal.ba možete kupiti i aviokarte za sve destinacije u svijetu.
Omogućena je i kupovina vaučera svim pravnim licima, o čemu više informacija možete dobiti na mail info@citydeal.ba.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko stranice www.citydeal.ba,  uplatnicom, ili lično na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje) ili u prostorijama Citydeala u Avaz Twist Toweru.
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!
 

Ne propustite