Vrh: Evo šta se najviše guglalo u 2016-oj

Kiosk
Vrh: Evo šta se najviše guglalo u 2016-oj
Jedina Srpkinja na listi!

 

Muzička diva Jelena Karleuša se posljednjih nekoliko godina nalazi na udarnim pozicijama zvaničnih istraživanja kada su u pitanju idola tinejdžera u našoj zemlji u pitanju, pa je samim tim i njena visoka pozicija na rezultatima Google pretrage sasvim očekivana.

Naime, Genuine.rs je objavio najtraženije pojmove u prošloj godini i šta su to korisnici iz Srbije najviše guglali i od deset najtraženijih pojmova se na listi našlo pet poznatih ličnosti, tri domaće i dvije strane.

Karleuša je definitivno najintrigantnija žena u Srbiji, budući da je jedina dama sa naše scene koja se našla na ovoj listi i publiku je zanimalo sve o njenom životu. Sem učešća u "Zvezdama Granda" i njenog Instagram profila, publiku su najviše zanimale njene nove pjesme, pa su uz pretragu njenog imena najčešće išli pojmovi poput "nove pjesme" i "novi album", pa je očigledno koliko se domaća publika zaželjela i sa kolikim nestrpljenjem očekuje ono što im priprema.

Pored Karleuše publiku je zanimao i potpuno očekivano Novak Đoković, kao i pjevač Radiša Trajković Đani koji je izazvao prašinu povodom učešća na "Exitu". Kada su strane ličnosti u pitanuu na listi su se našli Justin Bieber i Jessica Alba.
Kada su ostali pojmovi u pitanju na listi su se još našli i serija "Ubice mog oca", kao i talk show emisija "Život priča", koju vodi Tatjana Vojtehovski.

Ne propustite