Slovenac poželio da proba kineski delikates - šape medvjeda a dobio serviranu ljudsku nogu (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Šokantno!
Slovenac poželio da proba kineski delikates - šape medvjeda a dobio serviranu ljudsku nogu (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Nakon što je konobar na društvenim mrežama podijelio jezivu fotografiju navodno snimljenu u njegovoj kuhinji, vlasnici kineskog restorana u Italiji optuženi su za posluživanje ljudskih stopala

Nakon što je konobar na društvenim mrežama podijelio jezivu fotografiju navodno snimljenu u njegovoj kuhinji, vlasnici kineskog restorana u Italiji optuženi su za posluživanje ljudskih stopala, piše Daily Mail.

Naime, gosti restorana u Padovi poželjeli su da probaju kineski delikates - šape medvjeda, a konobar, čije ime nije poznato, za to vrijeme je u kuhinji restorana snimio ono što im je poslužio.

kinezi-2

Ono što je na fotografiji vidljivo su dva razrezana komada mesa koja djeluju kao dijelovi ljudske noge, ali konobar tvrdi da je riječ o medveđim šapama koje je poslužio jednom Slovencu i njegovim prijateljima.

Nakon što se fotografija proširila društvenim mrežama, restoran je prijavljen nadležnim vlastima.

Policija i inspekcija pronašli su 24 kilograma mesa i smrznute ribe sumnjivog porijekla. Osim toga, restoran se ne pridržava standardna čistoće, pa su tako zatekli frižider, podove i peć u potpunom neredu, a dijelu namirnica istekao je rok trajanja.

Policija je konsultovala forenzičare da bi pogledali fotografiju noge i njima na prvi pogled izgleda kao da je riječ o dijelu ljudskog tijela. Istraga je i dalje u toku.

 

Ne propustite