Angelina i Brad donijeli važno zajedničko saopštenje otkako su se rastali

Kiosk
 Angelina i Brad donijeli važno zajedničko saopštenje otkako su se rastali
Angelina Jolie i Brad Pitt su po prvi put, nakon što su se rastali, donijeli zajedničko rješenje kada je u pitanju njihova brakorazvodna parnica kao i zajednička djeca.

Angelina Jolie i Brad Pitt su po prvi put, nakon što su se rastali, donijeli zajedničko rješenje kada je u pitanju njihova brakorazvodna parnica kao i zajednička djeca.

Oni su na neki način uspjeli da riješe nesuglasice i odlučili da zapečate sve sudske dokumente zbog privatnosti, sve kako bi zaštitili svoje šestoro dece.

Iako je Brad Pitt ranije podnio sudu da želi to učiniti radi djece, sud je odbio a mediji su tvrdili kako on to nije trežio radi djece već radi sebe.

Angelinin tim je tada objavio kako Brad samo želi time da se ne otkrije "strašna istina" o njemu.

- Obje strane i njihovi zastupnici potpisali su ugovore da zaštite privatnost svoje djece i porodice tako što će svi dokumenti ostati povjerljivi, i tako što će angažovati privatnog sudiju koji će donositi sve neophodne pravne odluke i omogućiti da se sva preostala pitanja riješe u što kraćem roku. Roditelji su posvećeni tome da zajedno usmjere svoje snage kako bi ostvarili oporavak i ujedinjenje - rekli su Brad i Angelina u saopštenju za CNN.

Ne propustite