Nove fotografije Angeline Jolie šokirale su javnost (FOTO)

Kiosk
Nove fotografije Angeline Jolie šokirale su javnost (FOTO)
Nakon što je magazin “National Enquirer”, objavio je kako je poznata glumica Angelina Jolie hospitalizovana, u javnost se pojavile njene nove fotografije koje na cijelu priču bacaju veliku sjenu i koje su zaista šokirale javnost.

Nakon što je magazin “National Enquirer”, objavio je kako je poznata glumica Angelina Jolie hospitalizovana, u javnost se pojavile njene nove fotografije koje na cijelu priču bacaju veliku sjenu i koje su zaista šokirale javnost.

Ove fotografije su dokaz koliko priče o poznatima idu iz krajnosti u krajnost i ruše sve granice neukusa.

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije nje i njene djece kako se lijepo provode u ovim novogodišnjim danima. Angelina izgleda zdrava, sretna i nasmijana.

Angelina je sudeći po fotografijama provela vikend u Coloradu, gdje je skijala sa svojom djecom Zaharom, Vivienne i Knoxom, a u grad je povela Shiloh i Knoxa u pratnji tjelohranitelja.

Vidljivo je da je Angelina sretna i da uživa sa svojom djecom.

A što se tiče magazina koji je plasirao javnosti fotografiju na kojoj je Angelina bolesno mršava, mediji pišu kako je samo riječ o neukusnom photoshopu i senzacionalizmu koji je izmakeo kontroli.

Ne propustite