Ovo su tri najbolje novogodišnje reklame za 2016. godinu (VIDEO)

Kiosk
Ovo su tri najbolje novogodišnje reklame za 2016. godinu (VIDEO)
Praznično raspoloženje nam uvijek podstaknu vesele novogodišnje reklame na koje skoro niko ne ostaje ravnodušan

Praznično raspoloženje nam uvijek podstaknu vesele novogodišnje reklame na koje skoro niko ne ostaje ravnodušan. Ali da li ste se nekada pitali koja je tajna njihovog uspjeha i čime sve marketinški stručnjaci hipnotišu i privlače potencijalne kupce u periodu kada su oni verovatno najranjiviji – upavo sada?

Šta se krije u sijenci najpopularnijih novogodišnjih reklama koje su pobrale najviše simpatija ljudi širom svijeta i obilježile godinu kojoj ćemo uskoro ugledati leđa otkrijte u narednim redovima.

Marks & Spenser oduševio neobičnom tematikom


Globalna kompanija za prodaju garderobe Mark & Spenser je glavnom junjakinjom svoje reklame Baba Mrazicom oduševila Britance, ali i cijeli svijet.

U reklami dječak šalje svoje želje Djeda Mrazu i traži od njega da se pomiri sa svojom starijom sestrom, ali Baba Mrazica, iako je poslala svog muža na daleki put, ipak oblači svoje novogodišnje odijelo, seda u helikopter i ispunjava njegovu želju, ali i želju njegove sestre.

Ovom reklamom razbijen je višegodišnji stereotip po kome poklone za Novu godinu uvek donosi Djeda Mraz, što je žene širom svijeta posebno oduševilo. Aplauz za njih!

 

Ne propustite