Dodik uputio telegram saučešća Putinu

Bosna i Hercegovina
Dodik uputio telegram saučešća Putinu
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je telegram saučešća predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, povodom avionske nesreće u Rusiji. - Povodom pada aviona Ministarstva odbrane Rusije, u kojoj su živote izgubili ruski državljani, porodicama nastradalih, građanima Ruske Federacije i Vama lično u ime građana Republike Srpske i svoje lično ime upućujem izraze najdubljeg saučešća. Sve nas u Republici Srpskoj duboko je potresla tužna vijest o toj strašnoj nesreći i pogibiji velikog broja ruskih državljana, koji predstavlja nenadoknadiv gubitak za njihove porodice, ali i za čitavu Rusiju - kaže se u telegramu saučešća predsjednika RS-a, saopćeno je iz njegovog kabineta.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je telegram saučešća predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, povodom avionske nesreće u Rusiji.
- Povodom pada aviona Ministarstva odbrane Rusije, u kojoj su živote izgubili ruski državljani, porodicama nastradalih, građanima Ruske Federacije i Vama lično u ime građana Republike Srpske i svoje lično ime upućujem izraze najdubljeg saučešća. Sve nas u Republici Srpskoj duboko je potresla tužna vijest o toj strašnoj nesreći i pogibiji velikog broja ruskih državljana, koji predstavlja nenadoknadiv gubitak za njihove porodice, ali i za čitavu Rusiju - kaže se u telegramu saučešća predsjednika RS-a, saopćeno je iz njegovog kabineta.
 
 


 
 

Ne propustite