Evo kako će Real riješiti najveći problem, a Perez sačuvati čast: Kuha se spektakularna trampa!

Drugi pišu
Evo kako će Real riješiti najveći problem, a Perez sačuvati čast: Kuha se spektakularna trampa!
„Slučaj James Rodriguez“ kost je u grlu Real Madrida. Predsjednik Reala Florentino Perez pokušava što bezbolnije riješiti problem, no to ne ide tako lako.

"Slučaj James Rodriguez" kost je u grlu Real Madrida. Predsjednik Reala Florentino Perez pokušava što bezbolnije riješiti problem, no to ne ide tako lako.

Kolumbijac je svojim izjavama razjario navijače, ali i trenera Reala Zinedine Zidanea. Ankete u madridskim medijima kažu da ga navijači ne žele vidjeti ni na klupi Reala, a kamoli na travnjaku.

James je razljutio i Pereza, ali on je ipak poslovni čovjek, a kod takvih ljudi, kada se glave ohlade, prevlada poslovni interes nad emocijama. Perez navodno pokušava uvjeriti Zidanea i Jamesa da si obojica pruže još jednu priliku i da pokušaju primiriti situaciju barem do ljeta, a onda će se tražiti najpovoljnije rješenje za klub i kolumbijsku zvijezdu. Razlog je više nego prozaičan – novac.

Naime, Perez je svjestan da u zimskom prijelaznom roku ne može dobiti za Jamesa ni približno koliko je Real platio Monacu, a to je oko 80 milijuna eura. Navodno zainteresirane strane nude tek oko četrdesetak milijuna, a to je za Pereza premalo. Proradila je i taština. Jer, ako proda Jamesa za dvostruko manju svotu nego što je za njega dao, priznat će totalni poraz, a to po svaku cijenu želi izbjeći.

Perez navodno planira nešto drugačiju operaciju. Navodno pokušava dogovoriti trampu s Wolfsburgom za Juliana Draxlera. Perez bi u taj transfer „utopio“ Jamesa tako što bi dodao još nešto „keša“ pa bi se na taj način sve nekako zakamufliralo i ispeglalo.

Real bi dobio još uvijek mladog (23), talentiranog i potentnog igrača, k tome još Nijemca, dakle dolazi s velikog i bogatog tržišta na kojem se može puno zaraditi od marketinga, a rješava se nezadovoljne i skupe zvijezde s kojom već duže vrijeme ima silnih problema.

Navodno je Wolfsburgu ta ideja zanimljiva, no problem je u cijeloj priči što je veliko pitanje ide li se Jamesu u „vučji grad“? O tome će se podrobnije razgovarati kada se Kolumbijac vrati s blagdanskih praznika.

Ne propustite