Perverzni seks ima 10 zlatnih pravila koja garantuju put do vrelih noći punih strasti

Ljubav
Perverzni seks ima 10 zlatnih pravila koja garantuju put do vrelih noći punih strasti
“Kinki” seks, što bi rekli Amerikanci, može da znači mnogo toga, ali u osnovi “kinki” je sve što se razlikuje od “običnog” seksa i standardnih poza i zahtjeva slobodouman pogled na seksualnost.

 

“Kinki” seks, što bi rekli Amerikanci, može da znači mnogo toga, ali u osnovi “kinki” je sve što se razlikuje od “običnog” seksa i standardnih poza i zahtjeva slobodouman pogled na seksualnost.


Neki bi rekli da su oni koji su skloni perverznijem seksu zapravo devijantne osobe bizarnog ukusa, ali seksolozi smatraju da je riječ o osobama koje su otvorene i koje vole da uživaju u seksualnim igricama.

Predstavljamo vam malo bliže njihov “način života” koji može i te kako da vam začini boravak u postelji sa voljenom osobom a, uz to, možete da provjerite i koliko ste zaista perverzni. Ako postoji nešto što do sad niste probali, požurite, kako biste se pohvalili laskavom titulom perverzne osobe.

Osnovno vezivanje – Dakle, ne morate voljenu osobu vezati sa 30 metara grubog užeta, ali možete se poslužiti lisicama, ešarpama, pa i kravatom. Poenta je da partner oseti vašu kontrolu, a vi njegovo povjerenje.

Povez na očima i slušalice – Potpuno povjerenje ukazujete nekome ako dozvolite da vas veže, stavi vam povez preko očiju i gurne slušalice u uši. Iščekivanje, adrenalin, povjerenje – sve to vodi ka apsolutnom zadovoljstvu.


Igrajte se hranom – Na vama je da li će to biti med, šlag, rastopljena čokolada, jagode ili čak viski u njenom pupku, ali ovaj “tabu” morate isprobati.

Uloge – Kako biste razbili monotoniju u spavaćoj sobi posvetite se glumi. Neka neko bude pacijent, a neko doktor… on učenik, ona profesorka… igrajte se i oslobodite se tako što ćete ubijediti sebe da ste vi zaista neko drugi i da je dozvoljeno sve za šta su vas ubjeđivali da je “no-no”.

Koristite igračke – Vibrator, dildo, masažeri, kuglice… u krevetu je sve dobrodošlo ako je namjenjeno obostranom uživanju. Muškarci vole da vide ženu kako se zadovoljava, a žene vole da im muškarci dodatno nadraže telo tokom odnosa.

Spenking – Ne, ne mislimo da nekoga treba da “ubijete od batina”, ali lagani udarci po partnerkinoj zadnjici uvešće vas u igru seksualne moći koja u krevetu i te kako pali vatru koju je teško ugasiti.


Nevaljale riječi – Opustite se i oslobodite jezik. Kažite sve ono što vam je na pameti, a inače biste mislili da je veoma nepristojno. Budite kreativni, budite nevaljali i osjetićete kako vam je prijatno kad sa partnerom tako otvoreno pričate.

Probajte analni seks – Možda će vam se dopasti, možda neće, ali da biste barem prišli tituli “perverznjaka”, morate ga barem probati. Počnite polako, uz predigru i dosta opuštanja i povjerenja.

Seks u javnosti – Endorfin i adrenalin pomešani zajedno čine da vaša seksualna energija eksplodira. Da li će vas neko vidjeti ili ćete uspjeti da se izvučete? Da li ćete isprobati terasu svog stana ili toalet u restoranu? Sve to zavisi od vas, ali ovo morate probati. Napomena damama: možda bi trebalo da razmislite o tome da obučete suknju.

Isprobajte razne poze – Postarajte se da osjetite jedno drugo u svim mogućim pozama. Ako ste dovoljno otvoreni i iskreni, onda je nebo granica. Da li ćete voditi ljubav uza zid ili ćete uživati goli ispod ćebeta (dodatni nadražaj u vidu tkanine po osjetljivoj koži nije na odmet), nije bitno, važno je da isprobate svoju kreativnost i izdržljivost.

Ne propustite