Četiri vrela trika da klasiku u seksu pretvorite u vrhunsku majstoriju

Ljubav
Četiri vrela trika da klasiku u seksu pretvorite u vrhunsku majstoriju
Kako da jednostavno i brzo “zabiberite” svoj seksualni život, a bez onih čuvenih komplikovanih savjeta za koje su vam potrebne akrobatske vještine i čitav niz seksi igračaka?

Kako da jednostavno i brzo “zabiberite” svoj seksualni život, a bez onih čuvenih komplikovanih savjeta za koje su vam potrebne akrobatske vještine i čitav niz seksi igračaka? Kako da “podgrijete” atmosferu u spavaćoj sobi, a bez posebnog truda? Zapravo je moguće!

Poneki dodir na pravom mjestu, pokret koji do tada niste praktikovali, zagrljaj kada ne očekujete, vreli poljubac – sve su to mali detalji koji prave veliki “bum” među čaršafima.

Dakle, napravite sasvim sitne izmene u četiri čuvene poze i doživite sasvim novo iskustvo!

Ljubavna klješta 

Kada je on gore, zabacite svoju nogu preko njegove zadnjice. Ne samo da će to povećati bliskost između vas i približiti vaša tijela, što će vas dodatno uzbuditi, nego će i vaši stidni mišići biti napetiji i cirkulacija bolja, a sve to garantuje jači orgazam,prenosi svet.rs.

Nježno uvijanje

Lezite bočno, potpuno se ispružite, a on neka uđe otpozadi. Nagnite se leđima prema njemu, pa nastojte da održate tu bliskost i uživajte u mešavini njegovih laganih pokreta i njegovom zagrljaju.


Zajašite ga i nagnite se unazad, pa se oslonite na ruke – jedina veza u ovoj povezanosti je ona između vaših polnih organa. Potom krenite lagano naprijed-natrag. Mješavina penetracije i kontakta očima dobitna je kombinacija. 

Zagrljaj jahačice

Preuzmite inicijativu – sjedite na njega dok leži na leđima, pa se nagnite naprijed kako biste grudi naslonile na njegove. Noge gurnite ispod njegovih i krećite se napred-natrag u ritmu koji vam odgovara – sve do orgazma.

Ne propustite