Otvorena 182. poslovnica kompanije Bingo

Biznis
Otvorena 182. poslovnica kompanije Bingo
Kompanija Bingo otvorila je svoju 182. poslovnicu u Teočaku, u petak 16. decembra u 14 sati. Velika gužva ispred marketa govori o tome da su stanovnici ovog lijepog planinskog mjesta željno iščekivali otvorenje.

Kompanija Bingo otvorila je svoju 182. poslovnicu u Teočaku, u petak 16. decembra u 14 sati. Velika gužva ispred marketa govori o tome da su stanovnici ovog lijepog planinskog mjesta željno iščekivali otvorenje.

Bingo centar u Teočaku osim standardnog asortimana supermarketa u ponudi ima muški, ženski i dječiji tekstil, kućni tekstil, male kućanske aparate, igračke, posuđe, školski program, obuću, autokozmetiku, te restoran i igraonicu.

"Na dan otvorenja za naše kupce smo pripremili odlične popuste, promocije i degustacije, te gratis kupovine i poklon pakete. U restoranu  danas  sve posjetioce častimo kafom. 
Do kraja 2016. godine planirano je otvorenje velikog centra u Vogošći, površine 12.000m2, koji će se prostirati na dvije etaže, na prizemlju hipermarket  , dok će na spratu biti salon namještaja, bijela tehnika, tekstil, obuća, alati i sve za dom.  Posjetioci će imati priliku uživati i u  prelijepom ambijentu restorana u staklu. Tačan datum otvorenja centra kompanija će saopštiti javnosti tokom naredne sedmice", saopćeno je iz komapnije Bingo.

Ne propustite