Šta znače vaši snovi? Padanje, golotinja, smrt, određeni ljudi

Kiosk
Šta znače vaši snovi? Padanje, golotinja, smrt, određeni ljudi
Katkad su takvi snovi apokaliptični ili se problemi iz svakodnevice pojavljuju u posve običnim situacijama, ali nabijeni jakim emocijama i popraćeni osjećajem paraliziranosti.

Padanje u snu - što to znači

Padanje u snu najčešće je pokazatelj nesigurnosti, nestabilnosti i tjeskobe. Imate li osjećaj da nemate kontrolu u nekim situacijama u životu, bilo da je riječ o poslu ili privatnom okruženju, ovakvi snovi signaliziraju da ste izgubili oslonac ili kontrolu. No taj gubitak kontrole u snovima paralelno budi u život.

Prema frojdovskoj teoriji, snovi o padanju ukazuju na to na vam nedostaje indiskrecije i da stalno pokazujete seksualni nagon i impulse. Snovi o padanju obično se javljaju tijekom prve faze sna. Često je prate grčevi u rukama, nogama i ostatku tijela. To je vrlo zastrašujuće iskustvo koje traje nekoliko minuta, a nakon njega se nerijetko bude u hladnom znoju i posljedice osjećaju cijeli sljedeći dan. 

Ovaj san čovjek u prosjeku sanja pet puta u životu. Ponekad se tijekom njega cijelo tijelo trza, a sanjar se gotovo uvijek budi prije pada na tlo. 

 

Ne propustite