U susret ekonomskom forumu: Bingo-Kralj dobrih cijena

Biznis
U susret ekonomskom forumu: Bingo-Kralj dobrih cijena
U susret predstojećem ekonomskom foruumu koji će se 15. i 16. 12. održati U Dubrovniku, na temu Korporativno upravljanje: “Poslovati u BiH“, u organizaciji konsultantske kuće Revicon, urađen je i dokumentarni film o problemima u privredi sa kojima se susreću neke od njapoznatijih i najvećih bh. firmi, ali i njihovim prijedlozima za prevazilaženje istih.

U susret predstojećem ekonomskom forumu koji će se 15. i 16. 12. održati U Dubrovniku, na temu Korporativno upravljanje: “Poslovati u BiH“, u organizaciji konsultantske kuće Revicon, urađen je i dokumentarni film o problemima u privredi sa kojima se susreću neke od njapoznatijih i najvećih bh. firmi, ali i njihovim prijedlozima za prevazilaženje istih. Ovaj film je pokušaj da se detektuju neki od najvećih problema koji prate realni sektor, velike kompanije i njihovo poslovanje. Snimanje je obavljeno širom Federacije Bih, a u narednim danima donosimo razgovore koji su priširena verzija onoga što će se moći vidjeti prilikom službene promocije filma, čija je projekcija zakazana u sklopu Foruma u Dubrovniku.

Bingo je, nesumnjivo, ako ne najvažnija, onda među najvažnijim kompanijama koje BiH. Razvoj današnjeg privrednog giganta koji upošljava 6000 radnika, a za svoje poslovanje veže nekoliko stotina dobavljača, ide kontinuirano i ima uzlaznu putanju. Bingo je dio dokumentarnog filma "Privreda i problemi koji je prate", a o svemu onome što ta kompanija predstavlja danas govorio je Edin Ibrahimović, izvršni direktor za biznis operacije "Bingo".

 

Ne propustite