Psihotest: Ono što vidite prvo na slici otkriva šta vam najviše smeta u vašem životu!

Kiosk
Psihotest: Ono što vidite prvo na slici otkriva šta vam najviše smeta u vašem životu!
Dosada nismo imali ovakve psihotestove, ali ovo može da otkrije puno toga o vama.

Dosada nismo imali ovakve psihotestove, ali ovo može da otkrije puno toga o vama. U pitanju jeste koji otkriva vašu mračnu stranu, tačnije šta je to što vas najviše koči u životu.

Ukoliko vidite jezero i šumu onda vi imate naglašenu potrebu da istražujete svijet oko sebe, ali prvenstveno zarad zadovoljenja ličnih poriva. U prvi plan stavljate sebi i kada ostvarite sve što ste željeli onda mogu i drugi da budu zadovoljeni. Jako ste uporni u svojim namjerama i uvijek pronalazite način ili opravdanje da ostvarite svoje ciljeve.

Ako vidite plavo nebo, vi ostavljate pažnju i uitisak već na prvi progled i to kroz  neobičan stil ponašanja i originalnost. Vas privlače nesvakidašnje situacije, ponekad želite da prekoračite pravila ili granice. Uvijek ste na principu kada je vama dobro, dobro je i drugima, a kada je vama loše – drugima je još gore. Imate veliku energiju i teško je kontrolište. Kada ste tužni ili nesretni vi ćete učiniti sve da biste bili raspoloženi.

Ukoliko vidite planetu zemlju, vi ste osoba koja je preosjetljiva i ta duboka emotivnost  predstavlja vašu najveću i istovremeno najslabiju stranu ličnosti. Kada doživljavate boli i patnju vi to krijete od drugih, a u suštini vi ste jači nego što se sami predstavljate pred svojom okolinom ili drugim ljudima.

Ukoliko vidite ženu, vi težite ka ekstremima i vaši najveći  životni izazovi kriju u drugim ljudima i u odnosu s njima i to kroz njiovo ponašanje, djelovanje i postupke. Vas pokreće strast,  impuls koji se zasniva na čulnosti, putenosti, dodiru, hedonizmu, užitku. Vi dozvoljavate drugima da vas usreće ali takođe da vas i razočaraju, povrijede. Dosta hodate na liniji između radosti i tuge, sreće i nesreće, stvaralačkog i rušilačkog nagona. Nkeada ne znate da se zaustavite u kritičnom trenutku.

Ne propustite