Ove poze u seksu pomutit će vam razum

Ljubav
Ove poze u seksu pomutit će vam razum
Dosta vam je klasičnih i dosadnih poza? Željni ste nečeg novog uz bolju povezanost s vašim partnerom?

Dosta vam je klasičnih i dosadnih poza? Željni ste nečeg novog uz bolju povezanost s vašim partnerom? Donosimo vam nekoliko poza koje morate probati.

1. Pauk – dok ste prigrljeni jedno uz drugo, ona leži dolje, on na njoj, njezine noge trebaju biti savijene u koljenu i tako savijene trebaju ga obgrliti s obje strane. Tako će ona iako je dolje kontrolirati njegov ulazak i dubinu penetracije.
2. Anđel u snijegu – ova poza neodoljivo podsjeća na misionarsku pozu s malim izmjenama. Žena leži na dolje, a on na njoj, ali tako da se pridržava rukama o površinu.
3. David Copperfield – Jastuk treba biti ispod ženine zdjelice. Tako će podići kukove na visinu koja taman odgovara njemu.
4.Poza X – ležite okrenuti jedno prema drugom s ispruženim nogama. Slijedeće što ćete činiti je da isprepletete noge i s donjim dijelom tijela još se više pripližite. Na taj će način penetracija biti intenzivnija. Ukoliko želite malo akrbacije ostanite u tom položaju, ali gornji dio tijela odmičite, tako će vam noge formirati slovo X.

Ne propustite