Ljubav ne poznaje granice: Ova fotografija rastopit će vam srce!

Dobre priče
Ljubav ne poznaje granice: Ova fotografija rastopit će vam srce!
Nevjerovatna ljubav rodila se između malene djevojčice i njenog sada očuha i to od prvog dana kada su se on i njena majka Karisa Smit upoznali.

Nevjerovatna ljubav rodila se između malene djevojčice i njenog sada  očuha i to od prvog dana kada su se on i njena majka Karisa Smit upoznali. 

Djevojčica je tada imala samo devet mjeseci.

“Ona zna da joj on nije pravi otac, barem ne u biološkom smislu, ali po svemu ostalom, ona je postala prava ‘tatina curica’ i to im niko ne može osporiti. I zato ne forsiram niti sam ikada to radila da ga zove imenom jer je on postao njen otac. 

Ljubav među njima planula je gotovo odmah i od prvog dana - njih su dvoje kao prst i nokat. Kada ona plače, on je tu, kada njoj treba, on je tu. Tu za nju. Doduše, ponekad ga službeno nema i po 14 dana i onda se dogodi ovo. Nakon 14 dana stigao je i prvo kome je došao je njegova mala djevojčica koja će uskoro, kada proces usvajanja konačno bude gotov, postati i zvanično njegova kćerka. To je ljubav koja nema granice i koja je ovako iskreno velika, često veća i od one ljubavi povezane krvnim srodstvom“, napisala je mama Karisa na stranici Love What Matters. 

 

Ne propustite