Umalo koleginicu odvela u smrt: Imala je pravi seks na filmu, a danas puni 60 i izgleda ovako (FOTO)

Nekad i Sad
Umalo koleginicu odvela u smrt: Imala je pravi seks na filmu, a danas puni 60 i izgleda ovako (FOTO)
Čuvena seks ikona...


Čuvena seks ikona osamdesetih godina, glumica Bo Derek, danas je napunila 60. godina.

Privatni i poslovni život ove dame  je povezana sa brojnim skandalima. Sa 15 godina je rasturila jedan brak, snimila je film sa eksplicitnim scenama seksa za koji se i danas tvrdi da su stvarne, danas je u vezi sa jednim od najseksepilnijih muškaraca Holivuda, a ona izgleda fenomenalno, tako da bi mnoge mlađe koleginice mogle da se ugledaju na nju.

bo2

Rođena kao Meri Ketlin Kolins u Long Biču, na početku karijere radila je kao fotomodel, a filmska karijera počela je kada je na jednoj audiciji upoznala poznatog režisera Džona Dereka,prenosi srbijadanas.com.

bo1

Čuveni Režiser Džon Derek ostavio je svoju suprugu Lindu Evans, publici najpoznatiju po ulozi u seriji "Dinastija", zbog trideset godina mlađe Bo. Linda je zbog toga pala u depresiju, a u svojoj knjizi "Recipes for life" objasnila je: "Kad me je ostavio zbog Bo koja je tada imala 15 godina, željela sam da umrem. Tada mi je to bila najgora stvar na svijetu koja je mogla da mi se dogodi - život bez Džona. Bio mi je sve. Bila sam ljuta, bila sam tužna. Bila je to najgora mješavina stvari. Prošla sam kroz sve faze, ali divan je onaj trenutak kad potpuno isključite mozak i usmjerite svu energiju samo na sebe i prestanete da razmišljate o prošlosti", objasnila je Linda Evans koja je pomišljala na samoubistvo.

bo

Džonu je ovo bio četvrti brak, a uz suprugu Bo ostao je sve do smrti 1998. godine.

Bo Derek ostvarila je zapažene uloge u filmovima: ''Desetka'', velikog Blakea Edvardsa, u hororu "Orca", ''Tarzan, čovjek majmun'', i čuveni "Bolero" iz 1984. godine.

realy

Danas je napunila šezdeset godina, a prije nekoliko dana se pojavila na jednom događaju i pokazala da može da parira duplo mlađim koleginicama.


Od 2002. godine u vezi je sa glumcem Džonom Korbetom koji je glumio čuvenog Ejdena u seriji "Seks i grad". On je od Derekove mlađi pet godina.

Ne propustite