Victorijine anđelice nekad i sad - promijenilo se jako puno toga

Kiosk
Victorijine anđelice nekad i sad - promijenilo se jako puno toga
Davne 1995. nosile su jednostavno i ugodno donje rublje bez puno pompe.

Davne 1995. nosile su jednostavno i ugodno donje rublje bez puno pompe. Danas nose skupe grudnjake, golema krila i optočeno rublje na reviji koja je svake godine spektakl.

4

Svoju prvu reviju Victoria's Secret održala je 1995. u hotelu Plaza u New Yorku. Od tada do danas puno toga se promijenilo - od rublja i modela do scenografije, kostimografije i samih nastupa. Revije ovog branda postale su jedne od najiščekivanijih jer su svake godine spektakl sam po sebi.

1
Svake godine ugošćuju nekog drugog pjevača ili pjevačicu pa su do sada modeli nosili anđeoska krila i zavodljivo donje rublje uz melodije Justina Timberlakea, Rihanne, Spice Girlsa, Katy Perry, Ushera, Taylor Swift...  

2

Pogledajte kako je to izgledalo nekad i sad: 


Posebna je čast biti Victorijina anđelica i svakom modelu to je kućica u koju žele upisati kvačicu u svom životopisu.

 Među najpoznatijima koje su nosile ove revije su Gisele Bundchen, Heidi Klum, Tyra Banks, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Miranda Kerr, Karolina Kurkova, Selita Ebanks, Izabel Goulart, Marissa Miller i Karlie Kloss. Od prošle godine anđeoskoj postavi pridružila se i sveprisutna Kendall Jenner.  

3
Mjesto održavanja revije je uglavnom New York, ali ponekad se organizatori odluče i za drugo mjesto - 2014. je bila u Londonu te triput u L.A.-u i dvaput u Miamiju. Uglavnom je datum održavanja tajan do svega nekoliko tjedana prije. 

4e43909700de4c361e24-1
Ove godine revija će se održati 30. studenog u Grand Palaisu u Parizu, a prikazat će se 5. prosinca na CBS-u. Gostovat će Lady Gaga, Bruno Mars i The Weekend.  A ovako je izgledala njihova prva revija u New Yorku: 

(24sata.hr)

Ne propustite