Najbolji afrodizijaci

Ljubav
Najbolji afrodizijaci
Jedan od najjačih afrodizijaka, svakako je – miris.

Jedan od najjačih afrodizijaka, svakako je – miris. Da li nam je to ostalo iz onog životinjskog perioda našeg postojanja na ovoj planeti, ili je se o nečem sasvim drugom riječ, ne znamo, ali činjenica je da mirisi rade posao. Ako želite da izludite svog muškarca, evo nekoliko malih trikova koji pale vatre i u santi leda.
Miris bundeve je jedan od mirisa na koji, priznajte, nikada ne biste pomislili. Kako su neka istraživanja pokazala, miris bundeve diže nivo testosterona u krvi muškarca – do neizdrživosti. Još kada se ukombinuje sa aromom lavande..
Prema istraživanju doktora ralfa Moserata, miris bundeve kod muškarca podiže nivo testosterona i do 40%. Doktor ovakav efekat bundeve na muške hormone pripisuje visokoj koncentraciji cinka u bundevama, a poznato je da je cink odličan motivator potencije i erekcije. Osim lavande i bundeve, isti efekat na muškarce imaju i arome vanilije i jagode.
Dakle, djevojke, ako želite da večeras, vaša maca bude zvijer u krevetu, pripremite mu pitu bundevaru ili sladoled od vanilije sa prelivom od jagode. Vjerujte, zavijat će na pun mjesec.. A i vi.

Ne propustite