Bojana Marovića godina nema nigdje, a pogledajte kako samo izgleda danas (FOTO)

Nekad i Sad
Bojana Marovića godina nema nigdje, a pogledajte kako samo izgleda danas (FOTO)
Nekada je bio frajer i po, spadao u najpoželjnije muškarce Balkana, ali s godinama je počeo da se goji, da se povlači sa scene i eto, reklo bi se da je skroz iščezao.

Vlado Georgiev, Željko Vasić, Sergej Ćetković, Saša Kovačević, Bojan Marović itd. Neko bi rekao: "Sve je to isto." Možda, ali gdje nam je ovaj posljednje pomenuti? Dok ostalu pop ekipu redovno viđamo i podsjećamo se starih hitova, te dopunjujemo novim, Marović kao da je u zemlju propao. Nekada je bio frajer i po, spadao u najpoželjnije muškarce Balkana, ali s godinama je počeo da se goji, da se povlači sa scene i eto, reklo bi se da je skroz iščezao. Ali nije baš tako.

bojan-marovic

Boki se vratio sa pjesmom "Pusti me" koja je nedavno izašla i za koju pjevač tvrdi da je u neku ruku autobiografska. Pored toga, izneo je javnosti činjenicu da nema djevojku (u izjavi za "Clip.rs"), tako da će dame vjerovatno nemilice da navale na njega u želji da iskoriste tu njegovu slobodu,prenosi srbijadanas.com. Ako, tako i treba. Još valja napomenuti da posljednjih godina nije viđen bez kape na glavi. Pretpostavlja se da mu ponestaje dlaka, ali to mu toliko i ne treba, pošto mu šarma nikad neće nestati.

Ne propustite