Djevojka princa Harryja prvi put viđena u javnosti otkako je otkrivena njihova romansa

Objavljeno:04.11.2016 - 15:32
A A A Times Arial

Ove sedmice u javnosti je prvi put viđena djevojka princa Harryja otkako je njihova veza prestala biti tajna. Meghan Markle (35) izašla je iz svog doma nasmijana, sa sunčanim naočalama, šeširom i u dugom tamnom kaputu.

Tridesetpetogodišnja glumica je u vezi s tri godine mlađim princom još od ljeta ove godine, a izvori bliski paru navode kako su stvari "postale ozbiljne" u augustu.

Meghan je postala poznata od prošlog vikenda, otkako se saznalo za njenu vezu s princom, a upravo to joj i odgovara, budući da je njena linija odjeće krenula u prodaju ove sedmice.

Meghan je ranije na svom Instagram profilu objavila fotografije u odjevnim kombinacijama i već je zauzeta davanjem intervjua i gostovanjima u svojstvu modne dizajnerice. U jednom intervjuu koji je dala ove sedmice, izjavila je kako je najsretnija žena na svijetu. 

Meghan je najpoznatija po ulozi u seriji "Suits", čije snimanje još uvijek traje. Ona će nakon toga provesti neko vrijeme sa porodicom, a januar 2017. godine će provesti u Indiji u sklopu rada za humanitarnu organizaciju World Vision.