U trendu je "militari" dezen

Moda i ljepota
U trendu je "militari" dezen
Militari dezen ne silazi sa modne scene ni ove jeseni, a sudeći prema kolekcijama najpoznatijih svjetskih dizajnera, moderniji je nego ikada. Efektan, pomalo robustan kamuflažni print kao i prepoznatljive kaki i maslinasto zelena boja našli su ove sezone svoje mjesto na jaknama, mantilima, košuljama, pantalonama, suknjama, čak i na haljinama sa zlatnim detaljima kao što su epolete ili dugmad.


Militari dezen ne silazi sa modne scene ni ove jeseni, a sudeći prema kolekcijama najpoznatijih svjetskih dizajnera, moderniji je nego ikada. Efektan, pomalo robustan kamuflažni print kao i prepoznatljive kaki i maslinasto zelena boja našli su ove sezone svoje mjesto na jaknama, mantilima, košuljama, pantalonama, suknjama, čak i na haljinama sa zlatnim detaljima kao što su epolete ili dugmad. Ako želite da budete u trendu, dovoljno je da izaberete samo jedan detalj poput šala ili patika s prepoznatljivim "vojničkim" printom.

Savjet plus: Pažljivo osmislite kombinacije, kako vas ovaj dezen ne bi "progutao", dovoljno je da neki "militari" komad uklopite s drugim u neutralnim nijansama.

 

Ne propustite