ZALEDIĆETE SE Taksista je primio poziv, a kada je vidio ženu koja mu je ušla u kola, ZALEDIO SE! Ono što je usljedilo, završilo je u svim novinama!

Čudne priče
ZALEDIĆETE SE Taksista je primio poziv, a kada je vidio ženu koja mu je ušla u kola, ZALEDIO SE! Ono što je usljedilo, završilo je u svim novinama!
.

Svakako ne postoji dobar način da otkrijete da vas partner vara, ali ako već mora da dođe do toga, najgori mogući način da saznate je priča ispod.


Priča iz Kolumbije obilazi svijet, a glavni akteri priče su taksista, njegova voljena supruga Jeimi i njen zgodni ljubavnik Hesus.

Jeimi i Hesus su, naime, odlučili da iznajme Uber i odu do jednog hotela gdje obično provode zajedničko romantično vrijeme.

Pozvali su Uber, dobili jednog taksistu po imenu Leonardo i nestrpljivo čekali. Ono što nisu ni sanjali je da se Leonardo i Jeimin vjenčani suprug poznaju i da je Leonardo samo pozajmio svom prijatelju tog dana svoj automobil. To znači da, iako je na taksi aplikaciji istaknuto ime i slika Leonarda, unutra je ustvari bio Jeimin suprug.

I tako, pišu svi svijetski mediji, zaljubljeni preljubnici su nabrzinu utrčali u vozilo a onda se Jeimi doslovno zaledila jer je za volanom ugledala svog njega... supruga. Naravno, i njen suprug bio je još više zatečen.

Odavde sada kreću brojne pretpostavke od kojih nijedna nije još uvijek potvrđena, ali ćemo da pratimo tok dešavanja i blagovremeno vas obavjestimo.

Neki svjedoci za lokalni list "El Espectador" izjavili su  da su Jeimi i Hesus odmah otrčali sa lica mesta, dok drugi uvjereno tvrde da su rođenim očima gledali bučan verbalni okršaj supruga i Jeimi.

List piše i da se ispostavilo da Jeimi vara supruga već godinu dana, i da ovaj ljubavni trougao vjerovatno nikada ne bi  bio otkriven da nije bilo ovog slučaja.

Nevjerovatno, zar ne?

Novo