Manekenka odlučila pokazati momka: ''Znam da će biti svakakvih komentara, ali želim svima da ga pokažem''

Ljubav
Manekenka odlučila pokazati momka: ''Znam da će biti svakakvih komentara, ali želim svima da ga pokažem''
.

Jedna od najpoznatijih plus size manekenki, Iskra Lawrence, potvrdila je putem Instagrama da se nalazi u vezi sa muzičarem Philipom Payneom i takon nakon više od dva mjeseca skrivanja, u javnosti progovorila o njihovoj ljubavi. Manekenka je odlučila da baš na njegov rođendan objavi zajednilku fotografiju. Ona je u opisu fotografije dodala kako je ovo prvi put da na svom Instagramu objavljuje fotografiju sa svojim partnerom, iako je prilično uplašena zbog toga što svoju privatnost dijeli sa drugima.
-Znam da će biti različitih kometara i osuda, ali ne zanima me. Željela sam da nas pokažem svijetu- napisala je Iskra, a potom je Philipu čestitala rođendan.


 
Iako su prvi put u javnosti viđeni zajedno proteklog decemra, Iskra je u više navrata demantovala bilo kakvu vezu sa poznatim muzičarom. Očigledno da Iskra više nije mogla da se nosi sa velikim pritiskom koji je osjećala, te je odlučila da na poseban dan svima pokaže svog novog partnera i tako skine sa srca veliki “teret” koji je osjećala.

 


 

Novo