HUREM OBJAVILA FOTKU IZ MLADOSTI: Ovako je izgledala PRIJE SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA!

Kiosk
HUREM OBJAVILA FOTKU IZ MLADOSTI: Ovako je izgledala PRIJE SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA!
.

Merjem Uzerli, koju smo svi upamtili kao sultaniju Hurem u seriji "Sulejman veličanstveni", važi za jednu od najljepših evropskih glumica. Kažu da ova dama plijeni specifičnom energijom i posebnom vrstom ljepote, drugačijom od one koju danas srećemo na svakom koraku, a da ju je ista oduvek krasila dokazala i je starom fotografijom koju je nedavno objavila.

Naime, ova glumica podijelila je na svom Instagramu fotografiju iz tinejdžerskih dana, pokazavši da za nju vrijeme doslovce stoji, i da se zapravo nimalo nije promijenila, iako je prošlo gotovo dvije decenijie.

Merjem je dobila gomilu komplimenata na račun stare fotografije, ali bilo je i onih koji su primijetili da nije bilo potrebno da se podvrgne bilo kakvim estetskim zahvatima koji su došli u godinama nakon ove slike.

"Bila si ljepša prije operacija", poručili su fanovi lijepoj 35-godišnjakinji, koja nije nikada javno priznala da se podvrgla estetskim zahvatima, ali su isti ipak vidni.

Naime, ona je povećala usne, iako je prirodno već imala pune, ali je pretjerala i u naglašavanju jagodica. Neke je ova fotografija navela da misle da je glumica korigovala i nos, a bilo kako bilo Merjem kritike nimalo ne dotiču.

MILIJARDER DOBIJE SVE ŠTO ŽELI, ALI ONA NEĆE DA BUDE SA NJIM: Ostavila ga je, a on je još uvijek čeka raširenih ruku!

 

Novo