Jednodnevna shopping tura u GRAZ sa CityDealom!

Kiosk
Jednodnevna shopping tura u GRAZ sa CityDealom!
-

Kada čujemo riječ Graz, odmah nas asocira na SHOPPING! I to ne bilo kakav shopping, već shopping sa POPUSTIMA! Ovaj austrijski grad je generacijama unazad atraktivan upravo po shoppingu i jednodnevnim izletima. Septembarska sniženja čekaju na vas. Putem portala za grupnu kupovinu www.citydeal.ba kupite vaučer po cijeni od SAMO 57 KM i uživajte cijeli dan kupujući za sebe i svoje najmilije!

U Seiersbergu kod Graca očekuje vas prvorazredni doživljaj kupovine. Najbolji trgovački centar u južnoj Austriji oduševljava na površini većoj od 85.000 m² i sa više od 10 miliona posjetitelja godišnje. U objektu se nalazi više od 200 trgovina i 800 trgovačkih marki koje shopping pretvaraju u pravo zadovoljstvo. Time jeShopping city Seiersberg drugi po veličini trgovački centar u Austriji i apsolutni broj 1 za svoje kupce. Bez obzira radi li se o odjeći, tehnici, sportskim ili darovnim artiklima, ovdje će svako pronaći ono pravo.

JEDNODNEVNI IZLET U GRAZ: 28.09.2018.

PLAN I PROGRAM:

* dolazak u SEIERSBERG šoping centar, slobodno vrijeme do 13.30h

* odlazak do centra grada - šetnja i upoznavanje grada

* polazak za BIH predviđen oko 20:00h

* dolazak u BIH u ranim jutarnjim satima

POLASCI: Tešanj, Teslić, Doboj Jug, Doboj, Maglaj, Žepče, Zavidovići, Zenica,Kakanj, Visoko, Sarajevo,Tuzla, Lukavac, Gračanica

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjestu BBI Shopping centra (prizemlje).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal.

Novo