ŠTA MU SE DOGODILO? Jackie Chan je 90-ih bio jedan od najpoznatijih glumaca, danas ne liči na sebe (FOTO)

Topla predjela
ŠTA MU SE DOGODILO? Jackie Chan je 90-ih bio jedan od najpoznatijih glumaca, danas ne liči na sebe (FOTO)
.

Rijetki su oni koji ne vole filmove legendarnog Jackie Chan-a (63). Slavu je postigao glumeći uglavom u akcionim filmovima gdje je, čini se bez problema, izvodio smrtonosne akrobacije.

Danas ga ta snaga polako izdaje, ali i dalje se trudi da ulogu iznese na najbolji način. Jackie je zagazio u sedmu deceniju, ali i dalje se dobro drži.

Godine čine svoje, pa tako je i on izboran i po komentarima mnogih izgleda umorno, ali glumac nikad nije dozvolio da sebi prizna da je vrijeme da se malo odmori.

Veteran akcionih filmova Jackie Chan rekao je da snimanje kaskaderskih scena “više nije kao što je nekad bilo” pošto više ne može tako lako da pada i ustaje.

- Sljedećeg jutra shvatiš “auu, o, to boli” – rekao je Chan.

U filmu iz 2012. “Chinese Zodiac”, za koji je rekao da je njegov posljednji “veliki akcioni film”, Chan akrobatski glumi ljudski torpedo na točkovima, tuče se u vazduhu i na zemlji, i izvodi fizičku komediju.

To nisu specijalni efekti, to nije “Iron man”, to nije “Spider Man”`, to je pravi Jackie Chan – rekao je on.

Za naredne projekte je rekao da će malo usporiti.

Polako, polako ću više puštati da ljudi rade umjesto mene – rekao je Chan koji danas ima 63 godine, i dodao da će da radi samo krupne kadrove u akcionim scenama.

Novo