Seagal kod Lukašenka, dobio mrkvu i lubenice [VIDEO]

Svijet
Seagal kod Lukašenka, dobio mrkvu i lubenice [VIDEO]
Srpski državljanin koji je novu godinu dočekao sa svojim bendom ispred Narodne skupštine u Beogradu sada je otišao u Minsk na razgovore sa softverskom kompanijom Vorgejming, koja stoji iza popularne video igre World of Tanks, ali je usput dobio poziv da dođe u vikendicu predsednika Aleksandra Lukašenka.

Srbijanski državljanin koji je novu godinu dočekao sa svojim bendom ispred Narodne skupštine u Beogradu sada je otišao u Minsk na razgovore sa softverskom kompanijom Vorgejming, koja stoji iza popularne video igre World of Tanks, ali je usput dobio poziv da dođe u vikendicu predsjednika Aleksandra Lukašenka.

Seagal, između ostalog prijatelj ruskog predsjednika Vladimira Putina i neko ko bi trebalo da pomogne u obuci srpskih specijalaca, bio je oduševljen bjeloruskom prirodom, a da je i okusi pobrinuo se njegov domaćin, koji mu je na poklon dao svježe izvađenu (i očišćenu) mrkvu, kao i dvije krupne lubenice. 

Osim toga, Seagal je dobio i jednu knjigu sa posvetom, kao i nekoliko tradicionalnih bjeloruskih proizvoda. 

Za uspomenu je na svom telefonu sačuvao i fotografiju sa Lukašenkom i njegovim sinom. 

Kako je saopšteno iz predsjedničkog kabineta, Seagal je "oduvijek želio da upozna Lukašenka". 

Seagal je inače drugi glumac koji je boravio na Lukašenkovom imanju, a prošle godine je tokom žetve tamo bio još jedan prijatelj istočnoevropskih političara Gérard Depardieu, koji je od predsjednika i dobio kratku lekciju u ručnom košenju. 

Inače, Seagal ima istočne korjene, jer mu je baka iz Vladivostoka, a deda iz Ukrajine.

Ne propustite