Sarajevo: Uhapšena jedna osoba nakon sinoćnje pucnjave

Crna hronika
Sarajevo: Uhapšena jedna osoba nakon sinoćnje pucnjave
Nakon sinoćnje pucnjave u sarajevskom naselju Kovačići, u kojoj je jedna osoba ranjena, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova KS uhapsili su jednu osobu.

Nakon sinoćnje pucnjave u sarajevskom naselju Kovačići, u kojoj je jedna osoba ranjena, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova KS uhapsili su jednu osobu.

- Muška osoba zadobila je prostrijelnu ranu i prebačena je na UKCS, dok je uhapšena jedna osoba - rekli su nam iz MUP-a KS.

Kako su nam kazali, za sada se zna da je pucala jedna osoba, a istragom će biti utvrđeno da li je u ovom incidentu bilo još učesnika.

Pucnjava se dogodila u 20:20 sati na raskrsnici ulica Zagrebačka - Grbavička od strane NN lica, saopćili su iz MUP-a KS.

Nakon pucnjave, NN lice se sa A.K. iz Sarajeva, putničkim motornim vozilom marke Audi A3, udaljilo u nepoznatom pravcu.

Tom prilikom je dejstvom iz vatrenog oružja povrijeđen P.N., rođen 1984.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen. Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u UKCS-u u Sarajevu, gdje je na Klinici za ortopediju i traumatologiju zadržan na daljem liječenju, a od strane ljekara su kod istog konstatirane teške tjelesne povrede.

Ne propustite