Studentski dom koji oduzima dah

Arhitektura
Studentski dom koji oduzima dah
Kada se u našoj državi spomene život u studentskom domu, mnogima postane nelagodno i to im sigurno ne bude najbolja opcija za boravak tijekom studentskih dana. U svakom domu je drugačije i pored skromnih uvijeta za život, treba se priviknuti na nove cimere, nova pravila i na sve ono na što niste navikli. Ovaj studentski dom se u skoro svemu razlikuje od onoga na što ste navikli. Studentski dom u gradu Lacoste u Francuskoj raj je za one koji uspiju dobiti mjesto u njemu.

Kada se u našoj državi spomene život u studentskom domu, mnogima postane nelagodno i to im sigurno ne bude najbolja opcija za boravak tijekom studentskih dana. U svakom domu je drugačije i pored skromnih uvijeta za život, treba se priviknuti na nove cimere, nova pravila i na sve ono na što niste navikli.

Ovaj studentski dom se u skoro svemu razlikuje od onoga na što ste navikli.

Studentski dom u gradu Lacoste u Francuskoj raj je za one koji uspiju dobiti mjesto u njemu.

college2
 
Oni koji studiraju umjetnost i dizajn na Savannah College imaju priliku uživati u ljepotama ovog studentskog doma na jugu Francuske.
Farma iz 16. stoljeća je uređena i pretvorena u studentski dom za najbolje studente ove umjetničke škole.
Dom se sastoji od kamene kuće koja je fantastično dekorirana kako izvana, tako i iznutra, predivno uređenih spavaćih soba i ugodnih i prostranih prostorija za učenje.
 
Vani, u dvorištu, nalazi se bazen, a pogled na fascinanatnu prirodu oduzima dah.

Ne propustite