NEVIĐENI SKANDAL, ONE SU POBIJEDILE SINOĆ NA BEOVIZIJI, A SADA SE SAZNALO ŠTA JE CRNKA URADILA: Svi svjetski mediji pričaju o ovome, ISPLIVALA NJENA MRAČNA TAJNA!

Kiosk
NEVIĐENI SKANDAL, ONE SU POBIJEDILE SINOĆ NA BEOVIZIJI, A SADA SE SAZNALO ŠTA JE CRNKA URADILA: Svi svjetski mediji pričaju o ovome, ISPLIVALA NJENA MRAČNA TAJNA!
.

SRBIJU će na Eurosongu predstavljati ženski bend Hurricane. Pjesma s kojom će nastupiti u Rotterdamu zove se Hasta la vista, a dobila je najviše glasova na njihovom izboru Beoviziji.

Osnovale su ga u studenom 2017. godine Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević iz Srbije, slijedeći svoju ljubav prema R&B i pop zvuku i planirajući da bi mogle zajedno ostvariti međunarodnu karijeru.

Nakon četiri snimljene pjesme na engleskom, lani su snimile pjesmu Favorito na srpskom i u desetak dana skupile šest milijuna pregleda. Pažnju na pjesmu skrenule su i vruće scene u njegovom spotu.

Sanja Vučić već je predstavljala Srbiju na Eurosongu 2016. godine, a tada su se srpski mediji raspisali o skandalu koji je navodno izazvala. Baime, The Sun je tada objavio da je Sanja pokušala zavesti britanskog predstavnika Joea Woolforda te ga čak pokušala nagovoriti da dođe u njenu hotelsku sobu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Video shooting. @hurricane_official Mua: @makeupbyjjavorac Hair: @ipecenica Style: @oxmilos

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf) on

Ksenija Knežević kći je poznatog srpskog pjevača Nenada Kneževića Kneza, a na Beoviziji se okušala 2013. godine kao sedamnaestogodišnjakinja. Nastupila je s prijateljicama Anđelom Vujović i Danom Gašić, no nisu postigle veliki uspjeh. Četiri godine je u sretnoj vezi, a ime svog odabranika skriva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Ivana Nikolić je u središtu medijske pažnje završila prošle veljače, kad je na društvenim mrežama objavila fotografiju s Johnnyjem Deppom, koji je tada boravio u Beogradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pirates of the Caribbean

"Johnny je bio veoma ljubazan. Prišla sam mu i zamolila da se fotografiramo. Sjedio je preko puta mog stola. Osiguranje mi nije radilo probleme. Rekla sam mu da sam pjevačica, pokazala mu naše spotove i otkrila da moj bend nastupa uglavnom na Karibima. Nadamo se da će biti prilike ako se ponovo sretnemo na nekom od otoka i da će Depp prisustvovati našem nastupu. Na kraju smo razmijenili mailove", ispričala je tada.

Nedavno su priznale da znaju dobiti nemoralne ponude.

"Kada se baviš javnim poslom, događa se to, dešavaju se neugodnosti. Ali od toga se ne može pobjeći", rekle su.

(Index.hr)

 

 

Ne propustite