SEVERINA UKLONILA PREZIME KOJIĆ, A SAD SE JE SA IGOROM USLIKALI NA OVOM MJESTU: Sad je sve jasno, prisutni samo u njih gledali (FOTO)

Kiosk
SEVERINA UKLONILA PREZIME KOJIĆ, A SAD SE JE SA IGOROM USLIKALI NA OVOM MJESTU: Sad je sve jasno, prisutni samo u njih gledali (FOTO)
.

Već neko vrijeme se spekuliše o tome da je brak Severine i Igoran Kojića u krizi. 

Ipak, Severina je i sama riješila da stane na put ovim pričama kada je juče na Instagramu objavila sliku sa Igorom, na kojoj se vidi da su oni u dobrim odnosima i dalje u ljubavi. 

Oni su se zajedno pojavili i u jednom prestoničkom restoranu.

- Seve i Igor su došli na ručak u restoran i ponašali su se kao pravi zaljubljeni par. On joj je pomogao da skine i obuče kaput, pridržao joj je stolicu, a kada je konobar došao za njihov sto, Igor je poručio hranu i piće za Severinu - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje da je Severina izgledala srećno i zadovoljno.

- Ona nije skidala osmijeh s lica, pažljivo ga je slušala šta priča, a onda mi je kroz smijeh nešto prepričavala. Oboje su izgledali kao da uživaju što su zajedno i toliko su bili dobro raspoloženi da su se neprestano šalili jedno sa drugim. Čak su izašli u susret i osoblju restorana koje ih je zamolilo za fotografiju - ispričao je izvor i dodao da se sve to dešavalo u trenutku kada su mediji brujali o njihovom razvodu.

 Ove spekulacije zapravo su počele kada je Severina izbrisala prezime Kojić sa Instagrama i otpratila svekra Dragana Kojića Kebu. 

(Srbija Danas)

 

Ne propustite