REGION JE PLAKAO KADA JE IGRAO MALOG STANOJA U MONTEVIDEO: A njegov život je još tužniji, EVO KAKO DANAS IZGLEDA, FRAJER ZA KOJEM SE DAME OKREĆU!

Kiosk
REGION JE PLAKAO KADA JE IGRAO MALOG STANOJA U MONTEVIDEO: A njegov život je još tužniji, EVO KAKO DANAS IZGLEDA, FRAJER ZA KOJEM SE DAME OKREĆU!
.

Predrag Vasić (21) već iza sebe ima 13-godišnju glumačku karijeru.

1

Njega su gledatelji zavoljeli kako malog Stanoja u “Montevideu”.

2

1

Foto: M.Mitrović/RAS Srbija

Prisjetimo se uloge koja ga je proslavila:

Najveću slavu dostigao je ulogom Stanoja u "Montevideu", a kako je svojevremeno ispričao zbog teške porodične situacije honorare od filma davao je porodici, kako bi imali dovoljno sredstava za život.

- Većinu tih para, pošto smo mi došli sa Kosova pa smo živeli u jednoj dvosobnoj kućici, sam dao mojima za renorviranje doma. Malo sam njima pomogao, a malo ostavio sebi za školovanje. Nisam se preterano bahanalisao jer nisam taj lik. I sećam se da sam od tog honorara kupio bratu telefon - izjavio je Vasić jednom prilikom za “Blic” i dodao da nije verovao da će postati poznat.

- Mislio sam da će me brzo zaboraviti, ali nije tako, ljudi me prepoznaju, govore mi da sam porastao. Nedavno mi je jedna žena u prevozu rekla da je zbog mene nekoliko puta plakala - rekao je tada Predrag.

Nakon "Montevidea", Predrag je upisao glumu i nastavio da se pojavljuje u mnogim domaćim ostvarenjima.

Igra i u pozorištu, a kako je u više navrata istakao veliku podršku ima od starijih kolega glumaca, poput Andrije Kuzmanovića i Nenada Herakovića.
 

Ne propustite