"Naslijedila sam svoju strinu iz Australije, dobila milione i ostavila dečka"

Kiosk
"Naslijedila sam svoju strinu iz Australije, dobila milione i ostavila dečka"
.

"Baš sam glupa, moram ovo sa vama podijeliti.

Vjerovatno ce većina misliti da izmišljam ali nije tako, već pišem jer sam razočarala samu sebe i apsolutno nemam šta da radim sa životom. Naslijedila sam svoju strinu iz Australije, dobila milione i ostavila dečka, uvijek sam bila nekako siromašna kao i dečko, radio je 2,3 posla samo da imamo.

zena-selo

Kad sam se dokopala para htjela sam to samo za sebe i željela sam da probam i druge muškarce, zvijezde, popularne, bogate. I znate šta nedostaje mi moj dečko, ovi nisu ništa posebno.

depositphotos-85908766-stock-video-the-poor-woman-is-going

Dečko ne želi ni da čuje za mene ili novce. Zaslužujem to ali tek sad shvatam da mi je sirotinja i nudle s njim draže nego milioni ovako.

zasto-je-vazno-stediti-novac-680x388

Ispala sam dno dna. Šokirana sam i time da sam za 8 mjeseci sve probala i apsolutno mi je sve to nekako hladno, dosadno, nema tu čar kao mali stan s njim. Htjela bih da mu se vratim ali me neće iako je sam.

woman1

A ja sam se dala dobrotvornom radu. Selo odakle smo pomažem, izgradila put, svakom po nešto pomogla… Shvatila sam da su novci prolazni, a da ljubav ostaje zauvijek. U mom slučaju, sve sam prokockala."

Ne propustite